Πριν ερωτευτείς… σιγουρέψου!

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Ο ενθουσιασμός πολλές φορές γκρεμίζει τις άμυνες μας και εμπιστευόμαστε πιο εύκολα κάποιον. Τα όμορφα λόγια και οι γλυκές πράξεις επιβαρύνουν περισσότερο την κατάσταση, γιατί λίγο πολύ όλοι το αναζητάμε αυτό. Καλό θα ήταν όμως να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους καταστάσεις με ψυχραιμία, μια μικρή απόσταση και λίγο χρόνο για να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Για να συμπεράνεις το ιδανικό θα πρέπει να συλλογιστείς τα εξής σημάδια:

Όσα λένε οι πράξεις δεν τα λένε οι λέξεις. Όταν ένας άνθρωπος σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα προσπαθεί με λόγια να πείσει κάποιον, πολύ πιθανόν να το κάνει για να τραβήξει την προσοχή που αναζητάει. Σε αντίθεση με κάποιον που με τον καιρό αποδεικνύει τον αληθινό του εαυτό με πράξεις, αξίζει πολύ περισσότερα.

Όπου ακούς πολλά κεράσια… Τα έντονα και αφύσικα κομπλιμέντα τον πρώτο καιρό είναι υπερβολή, οι τέτοιου είδους κολακείες αποσκοπούν σε κάτι, θεωρείται αφύσικο σε πρώτο στάδιο να συμπεράνει ότι είσαι το «τέλειο».

Πόσο σε υπολογίζει; Όταν στα σχέδια που κάνει σε υπολογίζει συνεχώς και υλοποιεί κάθε επιθυμία σου, ναι είναι το ιδανικό!

Μυστικοπάθεια. Σε περίπτωση που το κακό προαίσθημα υπερισχύει, καλύτερα να σταματήσει εκεί πριν καν ξεκινήσει. Βέβαια να βασίζεται και σε κάποια πατήματα που έχουν δοθεί.

Φεύγει το ματάκι… Το να θαυμάζει είναι διαφορετικό με το να φλερτάρει, ιδίως όταν γίνεται και φανερά υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού, αλλά πέρα από τον σεβασμό δεν πρόκειται ποτέ να σου δείξει κάποια πίστη!

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr