«Πράκτορες του Πλανήτη – Τα Τέρατα των Θαλασσών» στο θέατρο Βέμπο

Συντάκτης: Flowmagazine

Η θεατρική διασκευή της best seller σειράς βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη «Πράκτορες του Πλανήτη» είναι γεγονός και καλεί τα παιδιά να διασκεδάσουν με την καρδιά τους στο θέατρο Βέμπο

Είστε έτοιμοι για μια άκρως απόρρητη μυστική αποστολή; Είστε έτοιμοι να σώσετε τον πλανήτη, να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να διασκεδάσετε αλλά και να γίνετε μέλος της επίλεκτης ομάδας των «Πρακτόρων του Πλανήτη»;

Σσσσς, η παράσταση ξεκινά και απίθανα πράγματα πρόκειται να συμβούν!

Πράκτορες του Πλανήτη-Τα Τέρατα των Θαλασσών                              

Η θεατρική διασκευή της best seller σειράς βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη «Πράκτορες του Πλανήτη» είναι γεγονός!

«Πράκτορες του Πλανήτη - Τα Τέρατα των Θαλασσών» στο θέατρο Βέμπο

Η αχτύπητη πρακτορική ομάδα, για την οποία μάλιστα η συγγραφέας απέσπασε Κρατικό Βραβείο στην κατηγορία Γνώσεων, που αγάπησαν οι μικροί αναγνώστες, με την εξαιρετική εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τα σατανικά σχέδια του πανούργου Ιβάν φον Βαμπάουερ και των τεράτων-βοηθών του.

Μια διαδραστική παράσταση

Η παράσταση «Πράκτορες του Πλανήτη-Τα Τέρατα των Θαλασσών» με τα ευρηματικά κείμενα, την πρωτότυπη μουσική, τα animation, μια αεικίνητη ομάδα ηθοποιών και την ευφάνταστη σκηνοθεσία καλεί τα παιδιά να διαδράσουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Παράλληλα, τα βοηθά να αντιληφθούν το πρόβλημα της κλιματικής κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τους ωκεανούς μας, αλλά και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να αναλάβουμε δράση -μεγάλοι και μικροί- για να σώσουμε τον πλανήτη.

Άκρως απόρρητη διασκεδαστική αποστολή

Οι Πράκτορες του Πλανήτη, Ιάσονας, Ανίτα, Μαρί Λουίζ και Μπεν καλούνται να συμμετέχουν σε μία άκρως απόρρητη αποστολή διάσωσης των θαλασσών.

«Πράκτορες του Πλανήτη - Τα Τέρατα των Θαλασσών» στο θέατρο Βέμπο

Συγκεκριμένα, πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το προστατευμένο θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου από τα μοχθηρά ρυπογόνα σχέδια του Ιβάν Φον Βαμπάουερ.

Ο κάκιστος και πολύ γνώριμος εχθρός των Πρακτόρων και της Περιβαλλοντοπόλ είναι τόσο αποφασισμένος που έχει επιστρατεύσει όλα τα πιστά του τέρατα: την Ψαροσκούπα, τη Σουπάρα Πλαστικών, μέχρι και το Φάντασμα! Αυτός συντονίζει την σατανική του επιχείρηση από το υποβρύχιο παλάτι του στην Εύβοια.Θα καταφέρουν οι επίλεκτοι Πράκτορες, σε συνεργασία με τον ΓκλουκΓκλουκ και το μαθητευόμενο παιδί-Πράκτορα να εμποδίσουν τον Ιβάν να καταστρέψει το θαλάσσιο πάρκο; Έχουν πολύ λίγο χρόνο μπροστά τους!Σε 3, 2, 1… η περιπέτεια ξεκινά!

Πού: Θέατρο Βέμπο, Καρόλου 18, Μεταξουργείο
Πότε: Κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. και καθημερινές για σχολεία στις 10:30 π.μ.

Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά από 4 έως 13 ετών.

Διάρκεια: 90΄ (με διάλειμμα)

Προπώληση ηλεκτρονικά μέσω VIVA.GR και στα εξής φυσικά σημεία: MediaMarkt, Public, Wind, καθώς στο ταμείο του θεάτρου.
Εισιτήρια: Από 10 €

Εκπαίδευση μέσα από τη διασκέδαση                    
Η παράσταση ενσωματώνει την πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη, καθώς και της οργάνωσης «Πράκτορες του Πλανήτη», η οποία υλοποιεί βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης εδώ και 15 χρόνια και προσφέρει προγράμματα σε σχολεία, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ενταγμένα και στα εργαστήρια δεξιοτήτων του κράτους, ενώ έχει συνεργαστεί με ποικίλους φορείς, εταιρείες και δήμους για τον σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων.

Μέσα από τα προγράμματα των «Πρακτόρων του Πλανήτη», τα τελευταία χρόνια, πάνω από 100.000 Πράκτορες έχουν εκπαιδευτεί σε όλη την Ελλάδα.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…