“Πράξεις Αγάπης” για τα παιδιά από ΟΤΕ και COSMOTE

Συντάκτης: Flowmagazine

«Πράξεις Αγάπης» για τα παιδιά από ΟΤΕ και COSMOTEΔίπλα στα παιδιά με ανάγκες στέκεται για μια ακόμη χρονιά ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προσφέροντας μέρος των γιορτινών εσόδων τους σε φορείς και ιδρύματα που φροντίζουν χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε, όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα για όμορφα Χριστούγεννα… γεμάτα αγάπη!

Ο ΟΤΕ για ενδέκατη χρονιά «αγκαλιάζει» τα μικρά παιδιά, και χαρίζει μέρος των εσόδων από τις κλήσεις των πελατών εν μέσω Χριστουγέννων… με το σύνθημα: «Η χαρά των παιδιών είναι για μας έμπνευση». Τα έσοδα αυτά θα δοθούν για την κάλυψη αναγκών στους φορείς:

– «Μαζί για το Παιδί», (Ένωση 10 Φιλανθρωπικών Σωματείων)

– «MDA ΕΛΛΑΣ», (Σωματείο για την φροντίδα ατόμων με Nευρομυϊκές Παθήσεις) και

– «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παράλληλα, η COSMOTE συνεχίζει τη φιλανθρωπική πορεία της, που μετρά 15 χρόνια, και ρίχνει το πιο γερό χαρτί της, το «Θεσμό Αγάπης». Με το σύνθημα: «Ήθελες να βοηθήσεις τα παιδιά; Έγινε!», η εταιρεία μοιράζει μέρος των εσόδων από τα SMS και MMS που θα ανταλλάξουν οι πελάτες της τις πρώτες ώρες του νέου έτους, στα σωματεία:

-«Ανοιχτή Αγκαλιά», Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής

-«Φλόγα», Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

-«Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών»

-«ΕΛ.Ε.Π.Α.Π», Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων

-«ΣΚΕΠ», Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους

– «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδος

– Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού»

– Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

– Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης»

– Σωματείο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή»

– Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές»

Επιπρόσθετα, και φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE, αντί εταιρικών δώρων θα προσφέρουν χρήματα στους φορείς για το παιδί: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και Ίδρυμα για το Παιδί “H Παμμακάριστος.

Επιπλέον, στην τελική επιλογή των κοινωφελών σωματείων της “Χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας” και του “Θεσμού Αγάπης” συμμετείχαν για πρώτη φορά μαζί οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της COSMOTE, που με ψηφοφορία επέλεξαν το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα“, μεταξύ πέντε σωματείων για το παιδί από ολόκληρη τη χώρα.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…