Πράγματα που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες πέρα από την εξωτερική ομορφιά

Συντάκτης: Μαρία Βαγδούτη

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πανέμορφες γυναίκες  που παραμένουν μόνες και επιμένουν ότι δεν μπορούν να βρουν σύντροφο αλλά και λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες που έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους και διατηρούν μία υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Σε  μία επιφανειακή εποχή, ευτυχώς, φαίνεται ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει ακόμη κυριαρχήσει. Υπάρχουν ακόμη παράγοντες που παραμένουν το ίδιο, αν όχι περισσότερο, σημαντικοί.

Δεν αρκεί για μία γυναίκα να είναι αντικειμενικά όμορφη. Φυσικά και η πρώτη εντύπωση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και  αυτό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον ενός άντρα είναι η εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην συνέχεια είναι πολλά αυτά που επιθυμούν να δουν σε μία γυναίκα και καθίστανται ως κριτήρια της έλξης τους προς αυτή.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα χαρακτηριστικά των συμπαθητικών ανθρώπων

______________________

Χαμόγελο: Φυσικά δεν εννοώ το όμορφο συμμετρικό χαμόγελο, καθώς ανήκει και αυτό στην εξωτερική εμφάνιση. Μιλάω για τα ειλικρινές αυθόρμητο χαμόγελο. Είναι αυτό που ομορφαίνει κάθε γυναίκα, ενώ στέλνει  θετικά μηνύματα και κάνει και τους άνδρες να νιώθουν καλύτερα και περισσότερο άνετα.

Πράγματα που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες πέρα από την εξωτερική ομορφιά

Το γέλιο της: Δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το γέλιο, πρόκειται για τον τρόπο που γελάει μία γυναίκα. Σε κανέναν δεν κάνει θετική εντύπωση μία ξινή, συνοφρυωμένη και ανέκφραστη παρέα. Μία γυναίκα που δεν φοβάται να γελάσει και να εκφράσει την διάθεση της δείχνει ότι χαίρεται τη ζωή και περνάει καλά.

Παιχνιδιάρικη διάθεση και αυθορμητισμός: Φυσικά η σοβαρότητα είναι ένα σημαντικό και θετικό στοιχείο αρκεί να μην φτάνει  σε ακραίο σημείο. Φυσικά αυτό είναι στοιχείο που δεν αποκτιέται αλλά ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις, αλλά σίγουρα μπορείς να ξεφύγεις από το πρόγραμμα και να του δείξεις την περιπετειώδη φύση σου.

Η ευγένεια: Η ευγένεια είναι το παν σε έναν άνθρωπο και όπως σου αρέσει εσένα να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο  που φέρεται με σεβασμό, έτσι αρέσει και στον άντρα. Ακόμη και ο τρόπος που θα μιλήσεις στον σερβιτόρο μπορεί να παρατηρηθεί και να εκτιμηθεί.

Οι στόχοι της: Όπως είναι φυσικό πολύ ευκολότερα εκτιμά κανείς μία γυναίκα με φιλοδοξίες και όνειρα, κάποια που να ξέρει τι θέλει στη ζωή της και το επιδιώκει. Σε κανέναν δεν αρέσει μία ρηχή και βαρετή προσωπικότητα που δεν έχει κανένα διακριτικό χαρακτηριστικό από τις υπόλοιπες γυναίκες που θα γνωρίσει.

Πράγματα που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες πέρα από την εξωτερική ομορφιά

Να ξέρει να μαγειρεύει: Μπορεί να φαίνεται λίγο κλισέ, ίσως και πεπαλαιωμένο, αλλά οι μαγειρικές ικανότητες εύκολα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε να απολαμβάνει ένα σπιτικό γεύμα από τα χέρια του συντρόφου του. Ίσως και να ισχύει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρία Βαγδούτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr