Πώς να με φωτογραφίσω όταν ταξιδεύω solo;

Συντάκτης: Flowmagazine

Αρκετοί ταξιδιώτες είστε solo και έχετε δυσκολία με το να βγάλετε φωτογραφίες τον εαυτό σας σε ένα μέρος. Αυτό τουλάχιστον μας επικοινωνείτε στα social media.

Για αυτό και ο Ευτύχης, έφτιαξε ένα βίντεο που σας εξηγεί πως μπορείτε και εσείς να βγάλετε φωτογραφίες μόνοι σας χωρίς να ζητήσετε από κάποιον να πατήσει το «κλικ»!

Οι τρόποι για να βγάζεις μια φωτογραφία μόνος σου είναι αρκετοί και ποικίλουν ανάλογα με το πόσο καλός χειριστής της τεχνολογίας είσαι.

1. Kάμερα. Βρες ένα μέρος να ακουμπήσεις την κάμερα ή ιδανικά έχε μαζί σου ένα τριπόδι. Αυτοματοποίησε την κάμερα έτσι ώστε να βγάζει φωτογραφία ανά 10 ή 20 δευτερόλεπτα για να προλάβεις να στηθείς και βγάλε την φωτογραφία των ονείρων σου.

2. Drone. Το drone είναι η κορυφαία επιλογή αν θέλεις να βγάλεις επικές φωτογραφίες στα μέρη όπου βρίσκεσαι. Μπορείς να το πας από όποια πλευρά θέλεις και να βγάλεις ακόμη πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Βίντεο: Μάθε όλα τα κόλπα και τις συμβουλές του Happy Traveller στο βίντεο που ανέβασε:

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…