Πώς να κάνω τον σύντροφο μου να φτάσει σε οργασμό;

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Ο οργασμός και οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Ας δούμε πως μπορούμε να αυξήσουμε την σεξουαλική απόλαυση του συντρόφου μας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η σεξουαλική επαφή πρέπει να βασίζεται στη συναίσθηση, τον σεβασμό και τη συγκατάθεση αμφότερων των συντρόφων. Ο οργασμός είναι μια φυσιολογική αντίδραση, αλλά οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά και όχι πάντα μπορεί να επιτευχθεί.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας να φτάσετε σε οργασμό:

Επικοινωνία: Η επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για τις επιθυμίες, τις προτιμήσεις και τις ανησυχίες σας. Η ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας.

pos_na_kano_ton_syntrofo_mou_na_ftasei_se_orgasmo

Προετοιμασία: Δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στο σεξ. Φροντίστε για την καθαριότητα, το φωτισμό, τη μουσική ή τη σιωπή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Παιχνίδια και προκαταρκτικές ενέργειες: Οι προκαταρκτικές ενέργειες μπορούν να αυξήσουν την σεξουαλική διέγερση και να βοηθήσουν στον οργασμό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αγκαλιές, φιλιά, αγγίγματα και άλλα παιχνίδια.

Ποικιλία: Δοκιμάστε νέες θέσεις, τεχνικές και παιχνίδια για να ανακαλύψετε τι σας αρέσει περισσότερο.

Χρόνος: Ο οργασμός μπορεί να χρειαστεί χρόνο. Μην βιαστείτε και αφιερώστε τον χρόνο που χρειάζεται.

Χαλάρωση: Οι τάσεις και ο άγχος μπορεί να εμποδίσουν την επίτευξη του οργασμού. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να απολαύσει το σεξ χωρίς πίεση.

pos_na_kano_ton_syntrofo_mou_na_ftasei_se_orgasmo

Εξάσκηση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξάσκηση των μυών του περιέργου μπορεί να βοηθήσει στον οργασμό.

Οι στάσεις που βοηθούν στον οργασμό

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, και η σεξουαλικότητα είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Μην ξεχνάτε να σέβεστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας και να απολαμβάνετε την εμπειρία όπως έρχεται.

Η στάση της “καουμπόυσας” (Cowgirl): Στην στάση αυτή, ο σύντροφος βρίσκεται από κάτω, ενώ ο άλλος κάθεται επάνω του. Αυτή η στάση επιτρέπει στον επάνω σύντροφο να έχει περισσότερο έλεγχο και να προσαρμόσει το βάθος και το ρυθμό.

Η στάση του “σκύλου” (Doggy Style): Στην αυτή στάση, ο ένας σύντροφος είναι σε ότιτ θέση, ενώ ο άλλος επικρατεί από πίσω. Αυτή η στάση επιτρέπει βαθιές διεισδύσεις και διαφορετικές γωνίες διέγερσης.

Η στάση του “ερωτικού γράμματος T” (T-Letter): Στην αυτή στάση, ο ένας σύντροφος είναι στο πλάι, ενώ ο άλλος βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του. Αυτή η στάση επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε ευαίσθητες περιοχές.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.