Πώς να γίνετε πιο ελκυστικές στους άντρες… με επιστημονικές αποδείξεις!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Πώς να γίνετε πιο ελκυστικές στους άντρες… με επιστημονικές αποδείξεις!Μέσα από μικρά «τρικ» μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, και συγκεκριμένα του αντρικού. Οι περισσότεροι βρίσκουν ελκυστικές τις γυναίκες με όμορφο πρόσωπο, γαλάζια μάτια και καμπύλες… αλλά η επιστήμη αποδεικνύει ότι το γυναικείο φύλο μπορεί να κλέψει και αλλιώς την καρδιά ενός άντρα! Τα παρακάτω μικρά πράγματα, μπορεί να ξεφεύγουν από τη λογική, αλλά σύμφωνα με την επιστήμη επηρεάζουν υποσυνείδητα το ερωτικό ενδιαφέρον ενός άντρα.

Hips dont lie… περπατήστε με σέξι τρόπο!

Το θηλυκό και σέξι περπάτημα μιας γυναίκας αποσπά την προσοχή ενός άντρα, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Τέξας A&M. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να περπατάτε σαν supermodel, αλλά απλά σε ευθεία γραμμή, τοποθετώντας το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Άλλωστε, σύμφωνα με ερευνητές στη Σκωτία, οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με φυσιολογικό βάρος, παρά τις υπερβολικά αδύνατες.

Κρατήστε λευκά τα δόντια και λαμπερό το χαμόγελο σας

Έρευνα από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια του Λίντς και του Σέντραλ Λανκασάιρ διαπίστωσε ότι τα λευκά δόντια αποτελούν ένα μεγάλο ατού των γυναικών και ισοδυναμούν με την γοητεία που «αναδύει» η ουρά του παγωνιού. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα λευκά και λαμπερά δόντια αποτελούν σημάδι υγείας και καλού DNA, βοηθώντας στην εύρεση συντρόφου.

Βάλτε κόκκινο κραγιόν ή φόρεμα, χωρίς δεύτερη σκέψη

Το κόκκινο χρώμα μπορεί να απογειώσει την εικόνα μιας γυναίκας στα μάτια ενός άντρα. Σύμφωνα με έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, οι άντρες κοιτούσαν τα κόκκινα χείλη των γυναικών για 7 δευτερόλεπτα, ενώ τα μάτια για 0.95 δευτερόλεπτα. Το κόκκινο, όμως, δεν μένει εκεί, αφού το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες με κόκκινο φόρεμα θεωρούνται πιο σεξουαλικές!

«Χαμογελάστε… κάνει τους άλλους να ανησυχούν!»

Το χαμόγελο έχει τη δύναμη να ελκύει ακόμα και τους πιο δύσπιστους άντρες! Μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ αναφέρουν ότι μια γυναίκα που χαμογελάει κατά μέσο όρο 35 φορές την ημέρα είναι πιο πιθανό να προσεγγίσει έναν άντρα. Το ίδιο συμβαίνει και για όσες γυναίκες γελούν με τα αστεία τους.

Αγοράστε αρώματα που μυρίζουν κανέλα, λεβάντα ή βανίλια

Το άρωμα που περιέχει βανίλια, λεβάντα ή κανέλα μπορεί να «τραβήξει» κατευθείαν το ενδιαφέρον ενός άντρα, σύμφωνα με το Ίδρυμα ερευνών στο Σικάγο. Αυτές οι κολόνιες προκαλούν τον άντρα και εγείρουν τη φαντασία του, σύμφωνα με τον νευρολόγο Alan Hirsch του ιδρύματος.

Παίξτε το «χαζή», ακόμα και εάν δεν είστε!

Απίστευτο, αλλά έρευνα των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου του Τέξας-Όστιν διαπίστωσαν ότι οι άντρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που φαίνονται πιο ανώριμες ή σε κατάσταση μέθης, ειδικά όταν πρόκειται να περάσουν μαζί μόνο μια νύχτα. Αντίθετα, οι γυναίκες με πνεύμα βρέθηκαν λιγότερο ελκυστικές σωματικά…

Καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα

Το λαμπερό δέρμα και τα «ροζ» μάγουλα αυξάνονται με την μεγαλύτερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, όπως πιστεύει μια πρόσφατη έρευνα. Τα αντιοξειδωτικά και οι φυτικές χρωστικές ουσίες των φρούτων θα δώσουν μια υγιή απόχρωση στην επιδερμίδα σας, που θα προσελκύσει το αντρικό φύλο!

Γείρετε το κεφάλι σας ελαφρώς προς τα κάτω

Στατιστικά του Πανεπιστήμιου του Νιούκασλ φαντερώνουν ότι οι άνδρες ελκύονται περισσότερο από τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας… ειδικά όταν γέρνουν το πρόσωπο προς τα κάτω! Αυτό συμβαίνει, γιατί η κλίση του κεφαλιού προς τα πάνω δίνει αυτόματα έναν αρρενωπό χαρακτήρα στη γυναίκα.

Προσπαθήστε να μην κλάψετε… ούτε στο σινεμά!

Τα δάκρυα δεν πρέπει να μπουν ανάμεσα σας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στο Science Express, η οποία δηλώνει ότι οι άνδρες ταράζονται αρνητικά από τη «μυρωδιά» των δακρύων. Για αυτό καλύτερα προτιμήστε να δείτε μαζί με το σύντροφο σας μια ταινία δράσης ή περιπέτειας… παρά μια ρομαντική ή δραματική.

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.