Πώς να φλερτάρετε τον σύντροφό σας για να διατηρήσετε τη φλόγα στη σχέση

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου

Το φλερτ είναι κομβικός παράγοντας που ανανεώνει τη σχέση… Αντίθετα από ό,τι πιστεύουμε και πράττουμε συνήθως, χρειάζεται δόση του σε όλες τις φάσεις μιας σχέσης!

Το φλερτ δεν θα πρέπει να φεύγει όταν το ζευγάρι πλέον έχει περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο στη σχέση του -χωρίς αυτό να σημαίνει γάμος απαραίτητα. Υπάρχει στην αρχή της σχέσης και κατά τη γνωριμία για να προσεγγίσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει. Είναι μία διαδικασία αρκετά ενδιαφέρουσα και ελκυστική!

Τα περισσότερα ζευγάρια διανύοντας όλο και περισσότερα χρόνια σχέσης μαζί, ξεκινούν να ρουτινιάζουν και πιθανώς να μην κάνουν πράγματα που έκαναν τον πρώτο μήνα της σχέσης τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αγάπη και ο έρωτας έπαψαν να υπάρχουν, απλώς είναι πλέον αυτονόητα κι έτσι οι σύντροφοι δεν το δείχνουν πια τόσο έντονα ο ένας στον άλλον.

Ανανεώστε τη σχέση σας ρίχνοντας μία ματιά στις ακόλουθες συμβουλές και έτσι θα ευχαριστήσετε όχι μόνο τον σύντροφό σας, που πιθανών να του λείπει αυτή η προσέγγιση, αλλά και θα διατηρήσετε τη φλόγα στη σχέση σας!

Κάνε μία έκπληξη

Πρότεινε να κάνετε πράγματα που δεν συνηθίζετε, όπως για παράδειγμα ένα μικρό ταξίδι ή μία διήμερη εκδρομή, ακόμη και ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο της αρεσκείας σας.

Κάνε κοπλιμέντα

Κάνε στο σύντροφό σου κοπλιμέντα για πράγματα πιο προσωπικά, που γνωρίζεις μόνο εσύ. Ένα όμορφο κοπλιμέντο σίγουρα θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Άγγιξέ τον

Το άγγιγμα είναι η κλασική μέθοδος φλερτ. Χάιδεψε τον σύντροφό σου απαλά την ώρα που μιλάτε με μικρές απαλές κινήσεις. Οι κινήσεις αυτές θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι είναι από μόνες τους ευχάριστες.

Γραπτό μήνυμα

Δεν εννοούμε ένα απλό γραπτό μήνυμα, αλλά ένα κάπως πιο πρωτότυπο με λεξιλόγιο που να παραπέμπει σε φλερτ. Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι δική σου επιλογή, το θέμα είναι να τον/την ξαφνιάσεις ευχάριστα.

Πείτε αυτό που θέλετε

Αφήστε λίγο τον ρομαντισμό στην άκρη και τολμήστε κάτι πιο αισθησιακό. Δε λέμε να ανατρέξετε σε ακατάλληλες σκηνές από

ακατάλληλες ταινίες, αλλά το να γίνετε και λίγο πιο αυταρχικός/ή στις προσωπικές σας στιγμές, αυτό σίγουρα θα εξιτάρει τον σύντροφό σας!

Δώστε έμφαση στις μικρές αυτές λεπτομέρειες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανανεωθεί η σχέση σας και θα νιώθετε σαν να γνωριστήκατε μόλις χθες!

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.