Πώς να δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια στην ερωτική επαφή

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Αναπόσπαστο κομμάτι της μαγείας της ερωτικής επαφής είναι, εκτός από την ερωτική χημεία και την ένταση, και η διάρκεια αυτής. Συχνά η ικανοποιητική διάρκεια της ερωτικής πράξης  είναι πρόκληση, την οποία το ζευγάρι μπορεί ν’ αξιοποιήσει για τη βελτίωση της ποιότητας της ερωτικής του ζωής.

Η μέση διάρκεια της κλιμάκωσης υπολογίζεται περίπου στα έξι λεπτά. Όταν αισθάνεστε να πλησιάζει η κορύφωση του παρτενέρ σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές έτσι ώστε η ικανοποίηση να διαρκέσει περισσότερο και για τους δύο συντρόφους.

  1. Δώστε αξία στα προκαταρκτικά

Κάντε την αυτοϊκανοποίηση του άντρα σας, κομμάτι της προκαταρκτικής διαδικασίας. Το να παρακολουθείτε τον παρτενέρ σας, ή να συμμετέχετε οι ίδιες ενεργά είναι μία πρόταση την οποία οι περισσότεροι άντρες θα αποδεχθούν μετά χαράς. Την ίδια στιγμή επιπλέον, επιταχύνεται και η κορύφωση της συντρόφου.

  1. Αλλάζετε στάσεις

Οι περισσότεροι άντρες καταλαβαίνουν πότε πλησιάζουν στην κορύφωση και συνήθως αυτό γίνεται αντιληπτό και στην παρτενέρ, λόγω της έντασης της στύσης του άντρα. Όταν ο άντρας κορυφώνει, πραγματοποιεί τέσσερις σωματικές συσπάσεις, με την κάθε μία ν’ απέχει από την άλλη περίπου 0.8 δευτερόλεπτα. Αν εξακολουθήσετε με τον ίδιο ρυθμό ή αν επιταχύνετε, τότε ο παρτενέρ σας σύντομα θα ολοκληρώσει. Μπορείτε λοιπόν, τη στιγμή εκείνη να επιβραδύνετε τον ρυθμό, επιμηκύνοντας τον χρόνο.

Επίσης, εφόσον πρόκειται για ένα ζήτημα που διαφέρει από άντρα σε άντρα, ο πειραματισμός  είναι εκείνος που θα αποφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε ποια είναι η αλλαγή που επιβραδύνει πιο ευχάριστα τον σύντροφό σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, ν’  αλλάζετε στάση και να είναι η γυναίκα από πάνω, βοηθώντας εσάς να έχετε τον έλεγχο του ρυθμού της σεξουαλικής επαφής.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.