Πώς να διαχειρίζεστε το χρήμα: Νέο σεμινάριο από το Believe in You!

Συντάκτης: Flowmagazine

Πώς να διαχειρίζεστε το χρήμα: Νέο σεμινάριο από το Believe in You!

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και το Believe in You επιστρέφει στα… θρανία με νέα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης! Στόχος των σεμιναρίων είναι να απαντήσουν, όσο πιο πρακτικά γίνεται, στο ερώτημα «πώς να» φέρω θετικές αλλαγές στη ζωή μου;

Ο πρώτος κύκλος με θέμα «Διαχείριση ζωής» ξεκινάει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου με ένα ολοκαίνουριο σεμινάριο με τίτλο «Πώς να διαχειρίζεστε το χρήμα»!

Μπορούμε, λοιπόν, να εκπαιδευτούμε στη διαχείριση χρημάτων;

Τα χρήματα μπορεί να μην αγοράζουν την ευτυχία αλλά συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και ανάλογα με τη διαχείριση τους μπορούν να γίνουν πολύ συχνά αιτία για να χαμογελάσουμε ή να… αγχωθούμε! Άλλωστε, πολλές φορές από το πώς θα διαχειριστούμε τους οικονομικούς μας πόρους εξαρτάται το πώς περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, το αν μπορούμε να κυνηγήσουμε κάποιο στόχο ή το αν θα πραγματοποιήσουμε το ταξίδι που ονειρευόμασταν…

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να θέτετε προτεραιότητες, να προσαρμόζετε το εισόδημα στις ανάγκες και τους στόχους σας και γενικότερα να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, μάλλον πρέπει να… κρατήσετε θέση!

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα:

Θέματα σεμιναρίου:

  • Πώς θα περιορίσουμε τα έξοδά μας χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα ζωής μας
  • Πώς θα απαλλαγούμε από το οικονομικό άγχος
  • Πώς θα περιορίσουμε τις δαπανηρές μας συνήθειες
  • Πώς θα προσαρμόσουμε το εισόδημά μας στους προσωπικούς μας στόχους και προτεραιότητες
  • Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά μας για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Ασκήσεις
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και αυτόνομο, επομένως θα έχετε ωφέλεια ακόμα κι αν το παρακολουθήσετε μεμονωμένα. Παρ’ όλα αυτά, επειδή τα θέματα είναι μεταξύ τους αλληλένδετα, το ιδανικό είναι οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ολόκληρο τον κύκλο. Ειδικά το χρήμα και ο χρόνος είναι τόσο άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους, που τείνουμε να τα ταυτίζουμε. Τυχαία έχει βγει η έκφραση «ο χρόνος είναι χρήμα»; Και εννοείται η ισορροπία εργασίας-ζωής εξαρτάται και από τα δυο ταυτόχρονα. Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψετε πώς συνδέονται μεταξύ τους και πώς μπορούν να εναρμονιστούν.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30€ *

* Στο κόστος του σεμιναρίου πλέον συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%, σύμφωνα με το νέο νόμο. Λυπούμαστε για την αλλαγή αλλά ήταν αναγκαία.

Μην ξεχνάτε πώς αν είστε ή θέλετε να γίνετε Believe in You Friends απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Αυγούστου μέχρι τις 15/09 και να κερδίσετε δωρεάν σεμινάρια και έκπτωση για όλο το χρόνο. Δείτε εδώ πώς και χτίστε από σήμερα την ποιότητα ζωής σας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής: 18.00-21.00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…