Πώς να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα με ψεύτικες βλεφαρίδες

Συντάκτης: Μυρσίνη Τουμπατζόγλου, Make up Artist

Πώς να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα με ψεύτικες βλεφαρίδεςΚάθε ημέρα ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά στα Χριστούγεννα! Όλο και σε κάποια γιορτή θα σας έχουν καλέσει και με χαρά θα παρευρεθείτε. Πρέπει να είσαστε υπέροχες. Ένα σαγηνευτικό βλέμμα κλέβει πάντα την παράσταση και γιατί όχι και τις καρδιές των αντρών!

Σήμερα λοιπόν θα σας μάθω εύκολους τρόπους τοποθέτησης ταινίας βλεφαρίδων και βλεφαρίδες σε τουφάκια.

Βήμα 1ο: Επιλέξτε το σωστό τύπο και χρώμα βλεφαρίδων.

Βήμα 2ο: Κόψτε τις βλεφαρίδες στο σωστό μήκος και καθαρίστε τες.

Βήμα 3ο: Προτού χρησιμοποιήσετε τις νέες βλεφαρίδες, αφαιρέστε την κόλα που τις κρατά στο κουτί τους και απλώστε μικρή ποσότητα κόλλας στην ταινία βλεφαρίδων.

Βήμα 4ο: Η εφαρμογή των βλεφαρίδων ξεκινά από την έξω γωνία των ματιών. Προσοχή: Μην φέρετε ποτέ τις βλεφαρίδες πολύ κοντά στο εσωτερικό άκρο, κοντά στον αγωγό δακρύων.

Βήμα 5ο: Απλώστε μια λεπτή γραμμή κόλλας και τοποθετήστε τις βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών ή με τα δάχτυλά σας. Κατόπιν, πιέστε την ταινία βλεφαρίδων με τα δάχτυλά σας από τη μία άκρη και με το τσιμπίδι από την άλλη. Όσον αφορά τις βλεφαρίδες-τουφάκια (μεμονωμένες) πρέπει να τις εφαρμόζετε με τσιμπίδι. Πιάστε μία ή δύο τρίχες και βυθίστε τες στην άκρη μέσα σε κόλλα βλεφαρίδων. Βάλτε κάθε δέσμη επάνω στη γραμμή των φυσικών βλεφαρίδων για να γεμίσετε τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες σας.

Βήμα 6ο: Τοποθετήστε τις βλεφαρίδες όσο πιο κοντά γίνεται στη ρίζα των φυσικών βλεφαρίδων και ενώστε τις τεχνητές με τις φυσικές βλεφαρίδες.

Tips:

  • Αν δεν έχετε τοποθετήσει ποτέ βλεφαρίδες, καλό είναι να κάνετε προηγουμένως εξάσκηση. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τις βλεφαρίδες χωρίς κόλλα μερικές φορές.
  • Όλες οι βλεφαρίδες σε ταινίες πρέπει να έχουν λεπτή θέση. Αν η ταινία είναι πολύ μεγάλη, είναι πιθανόν να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια. Μάλιστα, ενδέχεται τα μάτια να βραχούν και οι βλεφαρίδες να χαλαρώσουν.

Συντάκτης: Μυρσίνη Τουμπατζόγλου, Make up Artist

Influence:

Το 2004 ξεκινά στο ΙΕΚ Νίκαιας την πρώτη της επαφή με τα πινέλα και τα χρώματα…