Πώς να ανάψω τον σύντροφό μου

Συντάκτης: Flowmagazine

Δεν χρειάζονται πολλά για να φτάσεις τον σύντροφό σου στα …ουράνια, και μάλιστα δεν χρειάζεται καν να τον αγγίξεις!

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι άντρες δεν …ανάβουν μόνο με τα προκαταρκτικά κατά τη σεξουαλική επαφή. Στην πραγματικότητα, μπορείς με πολύ απλές κινήσεις να τον τρελάνεις πριν καν καταλήξετε στο κρεβάτι, και μάλιστα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.

Πάνω από όλα η προθυμία σου!

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά η όρεξή σου για σεξ μαζί του. Με ένα βλέμμα, ψιθυρίζοντάς του στο αφτί τις προθέσεις σου ή και τη γλώσσα του σώματός σου, δεν θέλει και πολύ για να φτάσουν τα πράγματα εκεί που πρέπει.

Κομπλιμέντα

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης ενός άντρα προκειμένου να τον ανάψεις. Αν σου αρέσει το ωραίο κουστούμι που φοράει όταν βγείτε έξω, μη διστάσεις να το πεις. Ποιος είπε ότι σταματάνε τα κομπλιμέντα με το που σοβαρεύει η σχέση;

Διεγείροντας τις αισθήσεις

Οι άντρες λειτουργούν κατά βάση οπτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διεγείρονται μέσω των υπόλοιπων αισθήσεων. Μη διστάσεις να τον καρφώσεις με το βλέμμα σου λίγο παραπάνω, να του πεις ό,τι σκέφτεσαι και να βάλεις εκείνο το άρωμα που τον τρελαίνει.

Ζήτα τη βοήθειά του σε κάτι

Οι άντρες έχουν τη φαντασίωση να είναι ήρωες και να κερδίζουν την τρυφερότητα και τη στοργή μιας γυναίκας ως ανταμοιβή για τον κόπο τους. Είτε χρειάζεσαι τη στήριξή του είτε θες απλά ένα χεράκι βοηθείας στις δουλειές του σπιτιού, θα δεις ότι χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν σε βλέπει ευχαριστημένη από αυτό που έκανε.

Μάθε τι τον τρελαίνει και πειραματίσου

Κάθε άντρας έχει τα δικά του «κλειδιά». Αυτό σημαίνει ότι με τις ιδέες αυτές, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσεις από κάπου και σταδιακά να βρεις τι του αρέσει καλύτερα. Πάνω από όλα να θυμάσαι ότι τον τρελαίνεις εσύ, και από εκεί ξεκινάνε όλα.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…