Πώς η γυμναστική βελτιώνει το σεξ

Συντάκτης: Flowmagazine

Η γυμναστική ωφελεί, πέρα από τη σωματική σας διάπλαση, την απόδοσή σας στο σεξ και, άρα, ενισχύει την απόλαυση της σεξουαλικής σας εμπειρίας.

Η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα αλλά και στην  καταπολέμηση του άγχους και της σωματικής κούρασης, κατά τη διάρκεια της πράξης. Αν, όμως, δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο, οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι ό,τι καλύτερο για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας.

  1. Κάμψεις

Είναι ίσως η πιο συνηθισμένη άσκηση που γυμνάζει ιδιαίτερα τους μυς στο πάνω μέρος του σώματος.  Όχι μόνο τονώνουν τα χέρια σας, το στήθος και την πλάτη αλλά προσφέρουν την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεστε ειδικά για συγκεκριμένες στάσεις, όπως είναι η ιεραποστολική και η όρθια.

  1. Κοιλιακοί

Οι κοιλιακοί στοχεύουν στην απαλλαγή από το λίπος της κοιλιάς. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε αντοχή και δύναμη στον πυρήνα του κορμού σας και θα ενισχύσει την ευχαρίστηση στο σεξ.

  1. Καθίσματα

Τα δυνατά πόδια είναι το σήμα κατατεθέν κάθε καλού εραστή. Η δύναμη στην ώθηση των ποδιών επιτρέπει την καλύτερη συνουσία και σε συνδυασμό με ένα δυνατό πάνω μέρος του σώματος, η απόδοσή σας αυξάνεται κατακόρυφα.

  1. Σκοινάκι

Το παιδικό παιχνίδι με το σκοινάκι είναι ιδανική άσκηση που βελτιώνει την ευκινησία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και απελευθερώνει ενδορφίνες που σας κάνουν ευτυχισμένους.

  1. Ασκήσεις kegel

Οι ασκήσεις kegel σίγουρα θα σας βοηθήσουν στη διάρκεια της στύσης σας, καθώς επικεντρώνονται άμεσα στους μυς που εμπλέκονται κατά τη διάρκεια του σεξ και την εκσπερμάτιση.

  1. Yoga asana

Οι ασκήσεις που εμπεριέχει η yoga asana, όπως vajrasana, Bhujangasana και Sarvangasana προσφέρουν αναρίθμητα οφέλη στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής. Ενισχύουν τους μυς σας, βελτιώνουν τη στάση του σώματος και την ευελιξία σας και επίσης σας βοηθούν να αποφύγετε το άγχος και να έχετε την ψυχική ηρεμία, που απαιτεί το σεξ.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…