Πολυτελής διαμονή στα σύννεφα

Συντάκτης: Flowmagazine

Μια ιδέα που φαντάζει παραμυθένια θέλει να κάνει πραγματικότητα ο μοριακός βιοτεχνολόγος από την Υεμένη, Hasem Al-Ghaili. Ο επιστήμονας σχεδιάζει το πρώτο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω από τα σύννεφα.

Το ιπτάμενο ξενοδοχείο θα εκμεταλλεύεται την πυρηνική ενέργεια και 20 ηλεκτρικούς κινητήρες προκειμένου να κινείται και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5.000 επισκέπτες.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε προβάλλοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου Sky Cruise Hotel, όπως και ονομάστηκε, έχει γίνει ήδη viral.

Μάλιστα το αεροσκάφος θα διαθέτει κι έναν ξεχωριστό ειδικό θάλαμο προσγείωσης για μικρότερα μεταγωγικά αεροπλάνα που θα πηγαινοφέρνουν επιβάτες και εφόδια.

Τα καταλύματα που θα προσφέρονται θα είναι πολυτελή ενώ θα υπάρχει μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες, πολλά μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, κινηματογράφοι, θέατρα, αίθουσες παιχνιδιών, αλλά και αίθουσες γαμήλιων τελετών.

Βίντεο από το κανάλι youtube Hasem Al-Ghaili :

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…