Πολυχώρος Πόλις: Ένας χώρος εκπαίδευσης και πολιτισμού στα βόρεια προάστια

Συντάκτης: Flowmagazine

O ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό και ζωντανό πολυχώρο στα Βόρεια Προάστια που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την διαφορετική οπτική, συνδέοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό με την καθημερινή ζωή και την κοινωνική δραστηριότητα.

Υποστηρίζει πολλαπλές, διαφορετικές δράσεις και διαδρομές, όπως μουσικά δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις έως εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές διασκέψεις και εικαστικές εκθέσεις.

O πολυχώρος ΠΟΛΙΣ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, όχι μόνο ως εναλλακτική πρόταση που αλλάζει το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στα Βόρεια Προάστια, αλλά και ως πόλος έλξης ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών.

Βρίσκεται στα όρια Νέου Ηρακλείου και Αμαρουσίου, με εύκολη πρόσβαση οδικώς, αλλά και με ΜΜΜ. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο σταθμός τρένου Νέο Ηράκλειο, ενώ από την Λεωφόρο Κηφισίας απέχει μόλις 3.5 χιλιόμετρα.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

O ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια Πληροφορικής – Νέας Τεχνολογίας (Πιστοποιήσεις Ιntermediate, Master in Office, SPSS, Photoshop, Digital Marketing) αλλά και Επιστήμης Εαυτού (Συναισθηματική Νοημοσύνη, 7 Ακτίνες, Βιωματική Αυτοθεραπεία, Μακροβιοτική Διατροφή κ.α).

Πολυχώρος Πόλις: Ένας χώρος εκπαίδευσης και πολιτισμού στα βόρεια προάστια

Παράλληλα, αναλαμβάνει και απολαμβάνει τη φιλοξενία μουσικών δρώμενων, θεατρικών παραστάσεων (παιδιών και ενηλίκων), παρουσιάσεων βιβλίων, διαλέξεων, ημερίδων, αφηγήσεων παραμυθιών.

Διατίθεται επίσης για εκθέσεις τέχνης (ζωγραφικής, φωτογραφίας), αλλά και για οποιαδήποτε εκδήλωση με συγγενή στην ποιότητα θεματολογία και προσανατολισμό.

Διαθέτει ανταλλακτική βιβλιοθήκη, αλλά και θεματικό βιβλιοπωλείο.

Στο ΠΟΛΙΣ IN ART, ο χώρος που φιλοξενεί τα πολιτιστικά δρώμενα είναι ένας χώρος απόλαυσης και χαλάρωσης, δημιουργώντας ποιοτικούς φυσικούς χυμούς, smoothies, smoothies bowls, υπέροχους καφέδες, μυθικές σοκολάτες, υγιεινά αφεψήματα, δροσιστικές σαλάτες, χορταστικά brunch, σπιτικά γλυκά…

Παρέχει την ευέλικτη ενοικίαση των χώρων του για εκδηλώσεις που βρίσκονται στη θεματική ατζέντα του ΠΟΛΙΣ ή συμβάλλουν στο σκοπό του και συνάδουν στο ύφος του.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…