Ποιες είναι οι τάσεις για τα μαλλιά το 2022;

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Υποδεχόμαστε το 2022 και τις τάσεις που θα φέρει στο χώρο της κομμωτικής. Ποιες είναι οι ανανεωτικές πινελιές που θα ζητήσουμε από τον κομμωτή μας για τη νέα χρονιά; Μαθαίνουμε τα πάντα και επιλέγουμε ανάλογα με το στυλ και το γούστο μας

Ψάχνουμε στα trends τι θα είναι της μόδας σε ρούχα, παπούτσια ακόμα και διακόσμηση. Στο κόσμο της κομμωτικής, όμως, τι γίνεται; Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά για το 2022!

Το pixie cut

Τα κοντά αγορέ γυναικεία κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια άκρως trendy πρόταση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ασχέτως με την ηλικία και το στυλ της.Οι παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε για το 2022 είναι πολλές και διαφοροποιούνται τόσο στο θέμα του μήκους, όσο και στις λεπτομέρειες που το κάνουν πιο ιδιαίτερο.

Ένα πολύ κοντό pixie, αλλά και η πιο μακριά εκδοχή του μπορεί να συνδυαστεί με αφέλειες ή φιλάρισμα και να γίνει εκθαμβωτικό. Αν όμως ψάχνετε για κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό μπορείτε να δοκιμάσετε και την undercut εκδοχή του. Αυτή δηλαδή που η μια πλευρά ή και οι δύο είναι ξυρισμένες.

Το mini bob

Ακόμη ένα από τα τοπ γυναικεία κουρέματα για το 2022, που έχει γίνει μεγάλο trend τις τελευταίες σεζόν είναι και το κοντό καρέ, γνωστό και ως bob.Η σικ αυτή επιλογή για τα μαλλιά δεν είναι μια και μοναδική, καθώς διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Από το κλασσικό blunt bob με ίσιο κόψιμο χωρίς φράντζα ή αφέλειες που φέτος θα είναι must μέχρι το φιλαριστό και το ασύμμετρο, οι επιλογές είναι αμέτρητες και καθεμία έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Το hazelnut blonde

Ένα ζεστό, καστανό χρώμα για τα μαλλιά σου είναι ότι πρέπει το φετινό χειμώνα. Συζητήστε  λοιπόν με τον κομμωτή σας ώστε να κάνετε μια hazelnut απόχρωση καστανού χρώματος που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας, επομένως είναι σχεδόν αδύνατο να μη σας πάει!

Είτε λοιπόν έχετε σκούρα είτε πιο ανοιχτά μαλλιά ένα τέτοιο χρώμα αποτελεί μια ταιριαστή αλλαγή! Ακόμα, πρόκειται για ένα φυσικό χρώμα που δεν απαιτεί μεγάλη φροντίδα, πράγμα που είναι σημαντικό αν δε σας αρέσει να αφιερώνετε πολύ χρόνο στα μαλλιά σας ή στο κομμωτήριο.

Το ψυχρό ξανθό

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά τότε μια τέλεια αλλαγή το φετινό χειμώνα είναι μια ψυχρή απόχρωση ξανθού.Σίγουρα, δεν είναι το πιο εύκολο χρώμα να διατηρήσεις και δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Παρόλα αυτά, αν σας ταιριάξει θα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό και σίγουρα θα το λατρέψετε και δεν θα θέλετε να το αλλάξετε!

Το balayage

Το balayage είναι μια τεχνική βαψίματος που ήρθε για να μείνει! Αυτές οι λεπτές ανταύγειες ανανεώνουν τα μαλλιά, δίνοντας τους όγκο και ενδιαφέρον. Το χειμώνα του 2021-2022 ένα balayage σε καφέ αποχρώσεις είναι μια επιλογή που σίγουρα δε θα αποτύχει. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε καστανάμαλλιά όλων των αποχρώσεων, από καστανόξανθα μέχρι σκούρα καστανά.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.