Ποιες είναι οι προβλέψεις για το 2022 με βάση την ημερομηνία γέννησής σου; -Μέρος Β

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Το 2022 θα επηρεάσει όλους μας αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Με βάση την ημερομηνία γέννησής σας μπορείτε να υπολογίσετε το προσωπικό σας έτος για το 2022 και να μάθετε πώς θα επηρεαστεί συγκεκριμένα η δική σας ζωή. Συνεχίζουμε στο 2ο μέρος του άρθρου με τις προβλέψεις τα προσωπικά έτη 6 έως και 9. Αν χάσατε το πρώτο μέρος του άρθρου μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ποιες είναι οι προβλέψεις για το 2022 με βάση την ημερομηνία γέννησής σου; 

Για να βρείτε ποιο θα είναι το προσωπικό σας έτος το 2022, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «6». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. 

Προσωπικό έτος «6»

Το 2022 θα είναι αριθμολογικά για εσάς μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε ότι τα θέματα των σχέσεων και των ευθυνών θα είναι αρκετά αυξημένα. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στο δρόμο σας και η ζωή σας έγινε αρκετά διαφορετική από ότι ήταν στο παρελθόν. Ωστόσο, φέτος οι ρυθμοί σας θα επιβραδυνθούν λίγο και θα χρειαστεί να επιστρέψετε σε σχέσεις που είχατε βάλει στον πάγο και να τις ενισχύσετε. 

Όχι μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζετε ήδη θα είναι σημαντικοί κατά τη διάρκεια του 2022, αλλά να περιμένετε να γνωρίσετε πολλά νέα άτομα που θα γίνουν ορόσημα στην εξέλιξή σας ως άνθρωπος. Είτε πρόκειται για θέματα αγάπης, φιλίας ή ακόμα και για το επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι άνθρωποι που θα συναντήσετε σε αυτούς τους 12 μήνες θα αλλάξουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περνάτε όλο το χρόνο σας απασχολημένοι με την ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου. 

Όμως, επειδή θα έχετε πολλές ευθύνες να βάλετε σε τάξη, δε θα μπορείτε να τις αποφύγετε. Όσα εμπόδια εμφανιστούν στη ζωή σας, θα είναι για να σας δοκιμάσουν, αλλά και για να σας δείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην αγνοήσετε τα σημάδια, αλλά χρησιμοποιήστε τα για να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. 

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει καλύτερος, εξερευνώντας νέες δεξιότητες που θα προωθήσουν την καριέρα σας. Εργαστείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Συνεχίστε να επενδύετε σε έργα που θα σας εξασφαλίσουν μεγάλα κέρδη και η οικονομική σταθερότητα θα είναι εξασφαλισμένη.

Life Skills Experience Program: Ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σε 10 δεξιότητες ζωής- Πώς μπορεί να σας ωφελήσει και όλα όσα θέλετε να μάθετε! 

Προσωπικό έτος «7»

Η νέα χρονιά θα είναι μια πολύ ήσυχη περίοδος κατά την οποία θα αισθάνεστε ότι υπάρχετε περισσότερο σε έναν κόσμο ονείρων παρά στην άμεση πραγματικότητα. Βιώσατε τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσετε τις σχέσεις σας στον πραγματικό κόσμο και τώρα ήρθε η ώρα να τσεκάρετε για λίγο τα αποτελέσματα κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα. Παρόλο που το 2022 ευνοεί την ξεκούραση και τη χαλάρωση για εσάς, δε θα πρέπει να αμελήσετε τελείως τις υποχρεώσεις σας. 

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εναλλάσσεται και να αποσύρεται ανάλογα με τις ανάγκες και να κινείται στον κόσμο σαν ένα απαλό αεράκι και όχι ως μια καταιγίδα. Στρέψτε το βλέμμα σας προς τα μέσα και δείτε τι μπορείτε να ανακαλύψετε και πως θα διορθώσετε λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Συνδεθείτε με άτομα που θα είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο και την ανάπτυξή σας και αποφύγετε να κάνετε εχθρούς σε κάθε σχέδιο ή στόχο που βάζετε μπροστά. Να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε όσους το κάνουν για εσάς και να μη φέρεστε εγωιστικά. Μάθετε νέες δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να εξελίξετε την καριέρα σας και μην ασχοληθείτε με πράγματα που δεν είστε καλοί. Αναλάβετε ρίσκα και εργαστείτε σκληρά, γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο. 

Ξεπέρασε τα εμπόδια και προχώρα μπροστά: Τα πρώτα σεμινάρια του Believe in You για το 2022 

Η ροή που θα έχουν τα έσοδά σας θα είναι εντυπωσιακή, οπότε κινηθείτε με τον ίδιο τρόπο για να εξοικονομήσετε περισσότερα. Διατηρήστε ευτυχισμένες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, ξεπερνώντας προκλήσεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Αντιμετωπίζοντας μαζί καταιγίδες θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο. Μην κάνετε κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας επαφές. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας και μείνετε μακριά από άτομα που σας ενθαρρύνουν να εμπλακείτε σε ανέντιμες σχέσεις.

Προσωπικό έτος «8»

Μπείτε δυνατά τη νέα χρονιά διασφαλίζοντας τη θέση σας και δείχνοντας σε όσους σας περιβάλλουν πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες και στα όνειρά σας. Υπάρχουν στιγμές που το 2022 θα αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας, αλλά αυτό θα συμβαίνει μόνο επειδή πρέπει να καταλάβετε για τι είστε ικανοί και δεν είναι πάντα εύκολο να δείξετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε όταν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, γιατί αυτό απαιτεί δουλειά. 

Ωστόσο, μόνο αν συνεχίσετε να εργάζεστε θα υπάρχουν προοπτικές ανόδου και θα έρθει η ανταμοιβή, οπότε μην αφήσετε εμπόδια ή τρίτα πρόσωπα να γίνουν ο λόγος που δε θα φτάσετε στο στόχο σας. Τη νέα χρονιά μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, αλλά το άτομο που θα εντυπωσιάσετε περισσότερο με την πρόοδό σας θα είναι ο εαυτός σας και δε θα υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό. Θα βοηθηθείτε αν εκτιμήσετε φέτος περισσότερο τις φιλίες σας. Φροντίστε να είστε διαθέσιμοι για άτομα που σας στηρίζουν, ώστε να διατηρηθεί ακμαία η ψυχική σας ηρεμία. 

Προχωρήστε σε θετικές αλλαγές για να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας και τα μεγάλα επιτεύγματα θα είναι μπροστά σας. Βελτιώστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητώντας καθοδήγηση όταν νιώθετε κολλημένοι. Αντιμετωπίστε όσες προκλήσεις μπορείτε και για όσες δυσκολεύεστε, αφήστε τις πίσω και επικεντρωθείτε σε ότι έχει σημασία. Πάρτε σωστές αποφάσεις, γιατί κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένο. 

Μην αφήσετε τίποτα να σας κρατήσει πίσω και να σας οδηγήσει μακριά από την επιτυχία. Διατηρήστε σταθερά τα έσοδά σας και αν χρειαστεί ακούστε τις συμβουλές κάποιου που εμπιστεύεστε. Οι δεσμευμένοι να είστε δίπλα στο ταίρι σας όταν αυτό απαιτείται και οι ελεύθεροι πάρτε το χρόνο σας για να βρείτε εκείνο το άτομο που θα γεμίζει την καρδιά σας.

Προσωπικό έτος «9»

Αφήστε πίσω σας παλιές συμπεριφορές και καθαρίστε το έδαφος για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που σας δυσκόλευαν, ακόμα και άτομα που δε σας ταίριαζαν, φεύγουν από τη ζωή σας τη νέα χρονιά. Δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα γίνουν, καθώς δε θα θέλατε να αλλάξετε τρόπο ζωής. 

Ωστόσο, όσο περισσότερο αντιστέκεστε τόσο θα δυσκολεύεστε, οπότε θα ήταν σοφό να αποδεχτείτε τις αλλαγές. Θυμηθείτε πως αν κάτι φύγει από τη ζωή σας δεν ήταν γραφτό να είναι εκεί και αυτό που μένει θα βοηθήσει στη δημιουργία της βάσης της νέας ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και μην επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας εμποδίζουν να πετύχετε τις πιο μεγάλες προσδοκίες σας.

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, άρα προσεγγίστε τους στόχους σας με σιγουριά και θα τα καταφέρετε. Δουλέψτε τις αδυναμίες σας, ενώ τα δυνατά σας σημεία θα βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εμπιστευθείτε τη δυναμική σας και να είστε αισιόδοξοι όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Δημιουργήστε την καθημερινότητα που θέλετε, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας καθώς οι πράξεις και τα λόγια σας, θα καθορίσουν το άτομο που είστε. Συνεχίστε να κάνετε τα σωστά βήματα, για να εξασφαλίσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. 

Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις και αφήστε να σας πλησιάσουν περισσότερα άτομα. Θα γνωρίσετε κάποια που θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Μάθετε να ακούτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο. Απελευθερωθείτε από τους φόβους σας και αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη, γιατί θα σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Η αρνητικότητα δεν πρέπει να έχει θέση στη ζωή σας. Να είστε ανοιχτοί σε θετικές ενέργειες και η ζωή σας θα γίνει ακόμα πιο όμορφη.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.