Ποιες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα προσφέρουν καλές υπηρεσίες;

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη

Οι άνθρωποι πάντοτε επιθυμούν να ταξιδεύουν, ακόμα και σε περιόδους μεγάλων οικονομικών δυσχερειών. Τα ταξίδια ανοίγουν το μυαλό στον άνθρωπο, τον φέρνουν σε επαφή με το διαφορετικό και τον εξοικειώνουν με το άγνωστο. Και η Ελλάδα είναι μία χώρα της οποίας οι άνθρωποι αγαπούν την αλληλεπίδραση, τα ταξίδια, την ανακάλυψη νέων τόπων.

Ας δούμε μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Ελλάδα οι οποίες προσφέρουν καλές προσφορές και αξιόλογη εξυπηρέτηση.

Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες

  • Elinair: Η Elinair είναι μία αεροπορική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει υπηρεσίες σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Εξυπηρετεί πολλούς Ρώσους, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας και επιπλέον, εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε μύθοι για τα αεροπορικά ταξίδια

______________________

  • Olympic Air: Η Olympic air είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στις 29 Σεπτεμβρίου του 2009. Πραγματοποιεί πτήσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, με τιμές που ξεκινάνε ακόμα και με 19 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή στην οποία κάποιος θέλει να ταξιδέψει.
  • Aegean Airlines: Η Aegean Airlines, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, γνωστή και ως Αεροπορία Αιγαίου. Προσφέρει αρκετά καλές τιμές για ταξίδια, ειδικά μέσα στην Ελλάδα, αφού ακόμα και η Μύκονος κοστολογείται με 41 ευρώ!

Οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πολλές και διαφορετικές εξυπηρετήσεις και είναι στην κρίση του πελάτη ποια θα επιλέξουν για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη,

Influence:

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προσπαθώ μέσω της γραφής μου για τη διερεύνηση της αλήθειας. Γνώστρια της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας…