Ποια ζώδια θα παντρευτούν τη νέα χρονιά!

Συντάκτης: Flowmagazine

Το 2023 προμηνύεται τόσο μαγικό, γεμάτο αγάπη και ρομαντισμό,   που οκτώ τυχερά ζώδια είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πουν το μεγάλο «ναι». Ωστόσο για τα υπόλοιπα  ζώδια ο γάμος δεν είναι φέτος προτεραιότητα.

Με μια ματιά

Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες και Αιγόκεροι που έχουν διάθεση για μόνιμη δέσμευση και είναι προφανώς σε τέτοιο στάδιο η σχέση τους, ευννοούνται αστρολογικά για να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα του γάμου. Όπως διαβάζουμε στις αστρολογικές προβλέψεις της Susan Taylor στο astrofame.com, αν ανήκετε σε ένα από τα οκτώ ζώδια ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσετε να ψάχνετε για νυφικό ή κουστούμι, μιας και το 2023 είναι ευνοϊκό  για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Οι υπόλοιποι μπορεί να είστε τα outsider για γάμο, ωστόσο ρίξτε μια ματιά στον ωροσκόπο. Το βέβαιο είναι ότι φέτος όλα τα ζώδια θα είναι καλεσμένοι σε πολλούς γάμους!

Συγκεκριμένα για Καρκίνους, Λέοντες, Υδροχόους και Ιχθείς μάλλον το 2023 δεν θα καταγραφεί ως χρονιά γάμου για αυτούς. Ισως το 2024 να είναι μια καλύτερη χρονιά.

Τα ζώδια που θα παντρευτούν το 2023

Κριός: Ετοιμαστείτε να πείτε «ναι». Όταν ενθουσιάζεστε, δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρατάει πίσω! Ένας γάμος είναι πιθανός τον Μάρτιο ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ταύρος: Οι γαμήλιες καμπάνες  χτυπούν δυνατά. Μια ένωση προαναγγέλλεται για εσάς τον Φεβρουάριο ή τον Οκτώβριο!

Δίδυμοι: Ετοιμαστείτε να ανέβετε τα σκαλιά του δημαρχείου. Ως εναλλακτικοί τύποι που είστε προτιμήστε το δημαρχείο αντί της εκκλησίας και ο μήνας Μάιος σας καλεί.

Παρθένοι: Είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Παρά τους φόβους που έχετε, ο έρωτας θα σας φέρει στα πρόθυρα του γάμου τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Οκτώβριο!

Ζυγός: Θα βάλετε βέρα στο δεξί. Η καρδιά σας είναι τόσο ενθουσιασμένη που θέλει να φωνάξει ένα μεγάλο «ναι» τον Μάρτιο, τον Ιούνιο και ίσως τον Σεπτέμβριο. 

Σκορπιός: Έρχεται φθινοπωρινός γάμος. Μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2022, θα εκπλήξετε τους πάντες με μια ανακοίνωση γάμου μεταξύ Οκτωβρίου και τέλους του έτους!

Τοξότης: Τα πράγματα θα πάρουν σοβαρή τροπή. Μπορεί να παντρευτείτε και να διοργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι τον Μάρτιο ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού…

Αιγόκερως: Η άνοιξη φέρνει χαρά. Ο Μάιος θα είναι ο μήνας του γάμου σας. Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα γάμου είναι πολύ μεγάλη το 2023!

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…