Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους;

Συντάκτης: Ελένη Γκιάτα

Σίγουρα μερικά ζώδια έχουν περισσότερη χημεία και ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους, όμως καλό είναι να μην είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι στους ζωδιακούς συνδυασμούς. Ωστόσο, σύμφωνα με αστρολόγους, κάθε ζώδιο ταιριάζει καλύτερα με συγκεκριμένο αστερισμό. 

Οι πιο συμβατοί ζωδιακοί συνδυασμοί είναι:

Κριός

Ιδανικός συνδυασμός: Λέων ή Τοξότης

Ο Κριός, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό του τον ενθουσιασμό, έλκεται με μεγάλη ευκολία όσο από την σωματική, τόσο και από την πνευματική έλξη, αναζητώντας τα ως ιδανικά.

Ταύρος

Ιδανικός συνδυασμός: Παρθένος, Αιγόκερως

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της γης, χρειάζεται να αποκτήσει αρκετή οικειότητα, θέλοντας να διαπιστώσει αν πραγματικά ταιριάζει με κάποιον πριν ξεκινήσει μια σχέση.

Δίδυμοι

Ιδανικός συνδυασμός: Ζυγός ή Υδροχόος

Οι Δίδυμοι ιντριγκάρονται από την περιπέτεια, την οποία όταν βρουν, “αφήνονται” σε μια σχέση.

Καρκίνος

Ιδανικός συνδυασμός: Σκορπιός ή Ιχθύς

Η ευαισθησία των Καρκίνων δεν έλκει πολλά ζώδια, ωστόσο ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς μπορούν εύκολα να βρουν “το κουμπί” ενός Καρκίνου.

Λέων

Ιδανικός συνδυασμός: Κριός ή Τοξότης

Ο Λέων επιζητά μια τρυφερή σχέση, που μπορεί να την βρει από τον Τοξότη ή τον Κριό. 

Παρθένος

Ιδανικός συνδυασμός: Ταύρος ή Αιγόκερως

Οι Παρθένοι είναι “πλασμένοι” για να έχουν μια ήρεμη ζωή. Οι εντάσεις είναι κάτι που απεχθάνονται. Ο Ταύρος ή ο Αιγόκερως μπορεί να “χαρίσει” την πολυπόθητη ηρεμία και ασφάλεια που χρειάζεται ο Παρθένος.

Ζυγός

Ιδανικός συνδυασμός: Δίδυμος ή Υδροχόος

Ο φιλήσυχος Ζυγός, ως ιδανικό σύντροφο βλέπει αυτόν που θα μπορεί να εκφράσει τον θαυμασμό του, χωρίς να ανησυχεί για πιθανές μη αναμενόμενες εκπλήξεις. Ο Δίδυμος ή ο Υδροχόος “πληρούν” αυτές τις προϋποθέσεις. 

Σκορπιός

Ιδανικός συνδυασμός: Ιχθύς ή Καρκίνος

Ο εκρηκτικός Σκορπιός ταιριάζει περισσότερο με τον Ιχθύ ή τον Καρκίνο που δείχνουν υπομονή μαζί του και μπορούν να τον “κοντρολάρουν”.

Τοξότης

Ιδανικός συνδυασμός: Λέων ή Κριός

Ο Τοξότης, ακόμα και όταν βρίσκεται σε μια σοβαρή σχέση, δεν θέλει να χάνει τη μαγεία της. Θέλει να κρατείται το φλερτ ζωντανό, αυτό το στοιχείο το διαθέτουν, επίσης, ο Λέων ή ο Κριός.

Αιγόκερως

Ιδανικός συνδυασμός: Παρθένος ή Ταύρος

Ο Αιγόκερως, κάνει κάποιες φορές τα πράγματα πολύπλοκα, αφού τα υπεραναλύει. 

Με τον Ταύρο ή τον Παρθένο ταιριάζουν “εγκεφαλικά” και υπάρχει η κατανόηση που ζητούν. 

Υδροχόος

Ιδανικός συνδυασμός: Ζυγός ή Δίδυμος

Ο αινιγματικός Υδροχόος, ίσως ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια, ταιριάζει με τον Ζυγό ή τους Δίδυμους. Του αρέσει η ελευθερια, εξιτάρεται από το “άγνωστο”  και ύκολα μπορεί να παρασυρθεί από μια νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Ιδανικός συνδυασμός: Σκορπιός ή Καρκίνος

Ο “απαιτητικός” Ιχθύς αναζητά την πνευματική συμβατότητας αλλά δεν του αρκεί χωρίς ερωτισμό και πάθος. Οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του.

Πηγή 1, Πηγή 2

Συντάκτης: Ελένη Γκιάτα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.