Ποιά προπόνηση ακολουθούν οι διάσημες φίλες μας;

Συντάκτης: Ντένια Νικολούτσου, Γυμνάστρια/personal trainer

Είδες και εσύ την τελευταία φωτογράφηση της Sarah Jessica Parker; Τρομεροί κοιλιακοί και υπέροχα πόδια, και είναι μητέρα δύο παιδιών. Βέβαια, και η Ελένη μας (Μενεγάκη) είναι κορμάρα. Πώς τα καταφέρνουν, αναρωτιέσαι! Μα φυσικά, με γυμναστική και σωστή διατροφή.

Μήπως και εσύ να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής τους, ώστε να αποκτήσεις τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι και τα καλλίγραμμα πόδια που λαχταράει η ψυχή σου;

Βλέπεις τη Jennifer Lopez πάνω στη σκηνή και θαυμάζεις τους υπέροχους γλουτούς και την ξεχωριστή κορμοστασιά της. Μήπως να ακολουθήσεις και εσύ το πρόγραμμά της και να αποκτήσεις αυτά που “ζηλεύεις” τόσο καιρό; Δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις zumba και να προσθέσεις στο πρόγραμμα της γυμναστικής σου, τα βάρη. Η JLo εκτιμά τα οφέλη της κυκλικής προπόνησης και της υγιεινής διατροφής. Ακολούθησέ την και δεν θα χάσεις.

Ιδιαίτερη αγάπη στην άσκηση δείχνουν και οι Demy, Μαρία Ηλιάκη και η Βίκη Κάβουρα. Γι’ αυτό βλέπεις να έχουν υπέροχο σώμα. Αγαπούν το trx, την yoga και το pilates και δεν χάνουν ευκαιρία να απολαύσουν τη γυμναστική και τα οφέλη της.

Μεγάλη αγάπη στην aerial yoga δείχνει και η Αθηνά Οικονομάκου. Μήπως να το σκεφτείς σοβαρά και να δοκιμάσεις και εσύ; Δες, πόσο καλογυμνασμένο είναι το σώμα της Αθηνάς, δε θα ήθελες κάτι αντίστοιχο και για το δικό σου;

Πώς σου φαίνεται η αλλαγή στο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Αποφάσισε να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή του pilates, όπως και η Ελένη Μενεγάκη και ιδού τα αποτελέσματα.

Θα μου πεις, πως η ζωή τους έχει να κάνει με την εμφάνισή τους, το σώμα τους, την εικόνα τους και γι’ αυτό προσπαθούν και αγωνίζονται κάθε μέρα. Μήπως είναι δικαιολογία για να μείνεις “κολλημένη” στον καναπέ σου;

Κάθε γυναίκα αγαπάει το σώμα της και κατ’ επέκταση την εικόνα της. Οπότε ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας ασχοληθούμε πραγματικά με αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Όλες έχουμε υποχρεώσεις, ευθύνες, οικογένεια, σπίτι και δουλειά, σίγουρα όμως μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για την υγεία και την εμφάνισή μας.

Ας πάρουμε, ως παράδειγμα την Ελένη Καρποντίνη. Η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει χαμογελαστή την προπόνησή της, καθώς γνωρίζει πως με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει την εμφάνισή της, αλλά κυρίως την υγεία της.

Η συστηματική άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί της επιτυχίας. Είναι ένας τρόπος ζωής που αν ακολουθήσεις μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις. Έχει οφέλη που σίγουρα θα ήθελες να χαρείς:

  • υγεία
  • ευεξία
  • ενέργεια
  • ψυχική ηρεμία
  • διάθεση
  • όμορφο σώμα

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Συντάκτης: Ντένια Νικολούτσου, Γυμνάστρια/personal trainer

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.