Ποια είναι τα πιο νοσοφοβικά ζώδια;

Συντάκτης: Flowmagazine

Είναι εκείνα που μόλις νιώσουν μια αδιαθεσία, γκουγκλάρουν να δουν από τι πάσχουν!

Μιλάμε για εκείνα τα ζώδια που έχουν έναν μόνιμο φόβο ότι κάτι θα κολλήσουν ή με το που θα νιώσουν την παραμικρή ενόχληση ή αδιαθεσία θα αρχίσουν να ψάχνουν στο google από τι πάσχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προφανώς και ο Παρθένος θα ήταν το πρώτο ζώδιο στη σχετική μας λίστα. Είναι αυτό με τη μεγαλύτερη μικροβιοφοβία και αρρωστοφοβία και φυσικά τις περισσότερες εμμονικές σκέψεις γύρω από την υγεία του. Με το παραμικρό που ίσως νιώσει, βγάζει αμέσως συμπεράσματα και σκέφτεται τα χειρότερα. Θα ψάξει για μια θεραπεία και δεν θα διστάσει να πάρει από μόνο του κάποια φαρμακευτική αγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που παρότι νιώθει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, πιστεύει ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβαίνει και ότι πιθανόν να αρρωστήσει άμεσα. Είναι σε μια συνεχόμενη επαγρύπνηση σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του και αν ακούσει ότι κάποιος γνωστός του ή κάποιος από το περιβάλλον του αρρώστησε, τότε θα θεωρήσει ότι και εκείνος έχει κολλήσει και θα τρέξει να δει γιατρό και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, γενικά στην ζωή του, δεν είναι και το πιο αισιόδοξο άτομο. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του. Αν νιώσει κάποια ενόχληση, το μυαλό του πηγαίνει μονίμως στο κακό. Μοιάζει αρκετά με τον Καρκίνο στο κομμάτι αυτό. Άλλωστε είναι και «απέναντι». Η διαφορά τους είναι ότι ο Αιγόκερως ό,τι και να σκέφτεται ή όσο και να στεναχωριέται, δεν θα κλαφτεί σε κανέναν. Απλώς, θα πάει άμεσα σε γιατρό για να το τσεκάρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς πάντα θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνον. Έχει γενικά αυτή την αίσθηση, όμως προσπαθεί να «θάβει» τις ανησυχίες του και να «χάνεται» στον κόσμο του σκεπτόμενος άλλα πράγματα. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά του κατάμουτρα και ίσως στραφεί σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως βότανα, μασάζ κτλ. Του αρέσει να δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοπόρο που δεν έχει να κάνει μόνο με φάρμακα. Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο και αν υποπτευτεί ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του, τότε αυτό επηρεάζει όλη την ύπαρξή του.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…