Ποια είναι η υπερδύναμη του κάθε ζωδίου;

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Influence:

Κάθε γυναίκα είναι μία ξεχωριστή ηρωίδα. Άλλες τα καταφέρνουν στη διοίκηση των επιχειρήσεων, άλλες διαπρέπουν στη διαχείριση του σπιτιού και την ανατροφή των παιδιών, άλλες στην ακαδημαϊκή τους πρόοδο. Κάθε μία αφήνει την σφραγίδα της επιτυχίας της με έναν μοναδικό τρόπο.

Στο οπλοστάσιο του ζωδιακού σας συμβόλου κρύβεται μία διαφορετική για τον καθέναν υπερδύναμη, η οποία καθορίζεται από την θέση των άστρων.

Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι η αστρολογική ερμηνεία για την υπερδύναμη του κάθε ζωδίου.

  1. Κριός: Η υπερδύναμη του Κριού είναι η ταχύτητά του. Οι Κριοί καταφέρνουν να κάνουν σε μία ημέρα περισσότερα από όσα οι υπόλοιποι χρειάζονται μία ολόκληρη εβδομάδα.
  2. Ταύρος: Είστε άνθρωποι προικισμένοι με υπομονή. Τίποτε δεν καταφέρνει να σας αγγίξει και να σας επηρεάσει, χάρη στην ευρεία οπτική που διαθέτετε. Έτσι, είστε ουσιαστικά ακλόνητοι!
  3. Δίδυμος: Οι Δίδυμοι είναι κινητές βιβλιοθήκες. Άπαξ και διαβάσετε ή μάθετε κάτι, τότε είναι αδύνατον να το ξεχάσετε. ‘Έτσι, είστε πηγή γνώσης για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.
  4. Καρκίνος: Η υπερδύναμη του Καρκίνου βρίσκεται στην ικανότητα που διαθέτει να αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τι μπορεί να χαροποιήσει τους ανθρώπους, καθώς και η φροντίδα που προσφέρει σε αυτούς.

Σε αυτό το ένστικτο της προστασίας και της φροντίδας αποδίδεται το γεγονός ότι οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικές μητέρες, θείες και γιαγιάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…