Πληρώνουν ανθρώπους να τρομάζουν περιστέρια για μια φωτογραφία στο Instagram

Συντάκτης: Flowmagazine

Οι… τέλειες φωτογραφίες του Instagram κρύβουν πολλά μυστικά αλλά και φαντασία. Στην πλατεία Tha Pae, στο Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη συναντά κανείς… «επαγγελματίες» τους οποίους προσλαμβάνουν οι χρήστες του Instagram ώστε να τρομάζουν τα περιστέρια που βρίσκονται στην πλατεία εξασφαλίζοντάς τους την τέλεια φωτογραφία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, η πλατεία Tha Pae φημίζεται για τα πολλά περιστέρια που κινούνται τριγύρω σε όλη την έκτασή της. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν είναι τρομερά δραστήρια και δεν πετούν γύρω από τα κεφάλια των ανθρώπων, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τάση της εποχής του Instagram έχει επιβάλλει ανθρώπους να εργάζονται με μοναδικό σκοπό να τρομάξουν τα περιστέρια ώστε οι ταξιδιώτες, προερχόμενοι κυρίως από το εξωτερικό, να καταφέρουν να τραβήξουν την επιθυμητή λήψη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάνια επαγγέλματα στον κόσμο


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που έχει κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο, αυτοί οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «spookers περιστεριών» και χρεώνουν 20 μπατ (περίπου $ 0,65 δολάρια) για να τρομάξουν τα περιστέρια.

Πηγή: perierga.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…