Πετρούπολη: Ο παράδεισος των Δυτικών Προαστίων της Αττικής

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη

Η Πετρούπολη αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και καλοδιατηρημένες περιοχές της Αττικής. Τα στενά, τα δρομάκια της, οι ανηφόρες και οι κατηφόρες της, κρύβουν αμέτρητες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Στην Πετρούπολη, συναντάμε τον λόφο του Αγίου Δημητρίου, από τον οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε ολόκληρη την Αττική. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της περιοχής, μια  και η θέα είναι μοναδική. Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου δεσπόζει επιβλητική μέσα στο πανέμορφο και καταπράσινο τοπίο που παραπέμπει σε εξοχή.

Η συνοικία  διαθέτει δημοφιλή μαγαζιά με μαγευτική θέα και όχι μόνο. Μερακλίδικοι καφέδες, περίτεχνα κοκτέιλ, γκουρμέ φαγητά, αλλά και απλές γαστρονομικές απολαύσεις ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. 

Πολλά ζευγάρια προτιμούν την Πετρούπολη για μία ρομαντική έξοδο και απόδραση από την καθημερινότητα. Μία στάση σε κάποιο μαγαζί της συγκεκριμένης περιοχής θα σας χαλαρώσει, αφού  θα βρεθείτε μακριά από την βαβούρα, την πίεση και το καυσαέριο της πόλης.

Η Πετρούπολη είναι ταυτόσημη με την απογευματινή και την νυχτερινή σας διασκέδαση. Έχει αμέτρητα μαγαζιά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις… 

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.