Περνάς ερωτική απογοήτευση; Μάθε πώς θα το ξεπεράσεις, με βάση το ζώδιό σου!

Συντάκτης: Flowmagazine

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δεδομένο, φίλε Παρθένε, ότι είσαι ένας λογικός άνθρωπος και, όταν τελειώνει κάτι, ξέρεις πολύ καλά ότι ήταν για το δικό σου καλό. Έτσι, βάζεις τη ζωή σου σε ένα πρόγραμμα, προκειμένου να μπορέσεις και πάλι να μπεις σε μία σειρά! Αν λοιπόν αυτό τον καιρό βιώνεις μία ερωτική απογοήτευση, σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν επικεντρωθείς στους στόχους σου, αν βάλεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου, αν κοιτάξεις να δρομολογήσεις όλα αυτά που κάποτε σχεδίαζες, αλλά τα είχες βάλει στο συρτάρι! Η εργασιοθεραπεία, είναι ο τρόπος που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να βάλεις τα γερά θεμέλια, που θα σε κάνουν και πάλι να νιώσεις δύναμη, σιγουριά, σταθερότητα!

ΖΥΓΟΣ

Αν και σου αρέσει να παριστάνεις το θύμα, φίλε Ζυγέ, δεν σου ταιριάζει και τόσο πολύ να κλαίγεσαι για έναν έρωτα που τελείωσε… Αφού (μεταξύ μας) περιμένουν σε ουρά οι επόμενοι… Δεν υπάρχει λόγος να σε τρομάζει η μοναξιά, αυτό που πρέπει λοιπόν να προσέξεις είναι να μην βιαστείς να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, απλά και μόνο επειδή δεν θες να μείνεις μόνος σου! Απόλαυσε την ελευθερία σου, ξεκίνησε ένα νέο χόμπι, πήγαινε στα… μπουζούκια να τα σπάσεις (θα εκτονωθείς κιόλας)! Παίξε με όλους τους υποψήφιους που σε περιτριγυρίζουν και φυσικά, κάνε και κάτι ακόμα καλύτερο, που σου αρέσει άλλωστε: shopping therapy! Είναι γνωστό ότι οι αγορές ρούχων σε ανανεώνουν και σε βοηθούν να ανεβάσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου! Ευκαιρία λοιπόν να λάμψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σου σίγουρα τώρα είναι κολλημένο στο πώς θα πάρεις εκδίκηση… γι’ αυτό και σίγουρα θα έχεις σκαρφιστεί πόσα σενάρια, προκειμένου να κάνεις το πρώην ταίρι σου να σκάσει από το κακό του! Να θυμάσαι όμως ένα πράγμα: Η καλύτερη εκδίκηση, είναι η καλύτερη ζωή! Γι’ αυτό λοιπόν, αυτό που πρέπει να φροντίσεις, είναι να βρεις τον τρόπο για να κάνεις τη ζωή σου ακόμα καλύτερη! Διώξε από το μυαλό σου τις δυσάρεστες, ψυχοφθόρες σκέψεις, προσπάθησε να αντιληφθείς ότι το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, αφιέρωσε χρόνο για διάβασμα, θέατρο, σινεμά και σε δραστηριότητες που απασχολούν το μυαλό σου! Στη συνέχεια, άρχισε να ξεδιπλώνεις τον ερωτισμό σου και είναι σίγουρο ότι θα νοιώσεις καλύτερα, από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου! Όταν βρεθείς σε ετοιμότητα για έναν νέο, μεγάλο έρωτα, τότε όλα θα μοιάζουν πολύ διαφορετικά!

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ζώδια που μετά τον χωρισμό σίγουρα γυρνάνε πίσω!

______________________

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα υπόλοιπα ζώδια σου βγάζουν το καπέλο, αγαπητέ Τοξότη, γιατί παίρνεις άριστα στον τρόπο που ξεπερνάς την ερωτική απογοήτευση! Δεν είναι στο στυλ σου να μένεις κλεισμένος στους 4 τοίχους και να κλαις, για έναν έρωτα που έληξε άδοξα! Ακόμα και αν το κάνεις αυτό, τότε θα είναι για λίγο… Η ζωή θέλει τρέλα και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις καλά και που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο, που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή! Σε μία φάση ερωτικής απογοήτευσης λοιπόν, αυτό που θα σε βγάλει από την δύσκολη φάση που διανύεις, είναι να κάνεις ελεύθερα όσα δεν μπορούσες ή δεν προλάβαινες ενώ είχες σχέση… Βγες με ανθρώπους που είχες να δεις καιρό, κάνε ένα ταξίδι, άλλαξε τα στέκια που πήγαινες μέχρι τώρα, έλα σε επαφή με νέο κόσμο και διασκέδαση και προπάντων, βρες και πάλι την σπιρτάδα και το κέφι σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάς ερωτική απογοήτευση; Έφτασε λοιπόν η στιγμή, φίλε Αιγόκερε, να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι είναι αυτό που σου αξίζει και τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, το κέφι και την αισιοδοξία σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις νέους στόχους, αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έχεις νέα κίνητρα και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν! Φυσικά, η δουλειά μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά να ξεχαστείς και, μέσα από τα επιτεύγματά σου στον τομέα της καριέρας, είναι βέβαιο ότι θα αναπτερωθεί και το ηθικό σου! Παράλληλα, μέσα από την περίοδο μοναχικότητας που περνάς, εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης, μπορείς να κατανοήσεις και τα λάθη τα δικά σου στον τομέα των σχέσεων και αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις μία καλύτερη επιλογή στο μέλλον! Η συμβουλή των άστρων είναι να μην συμβιβαστείς για την ώρα με μία νέα σχέση, η οποία δεν μπορεί να σε καλύψει, και φυσικά, μην φτάσεις και στο άλλο άκρο, δηλαδή να κλειστείς στον εαυτό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την ερωτική απογοήτευση την περνάς χαλαρά, φίλε Υδροχόε. Μπορεί την μία μέρα να νομίζεις ότι σου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και ότι βιώνεις το δράμα σου, όμως γρήγορα το ξεπερνάς, αφού κατά βάθος σου αρέσει η ελευθερία σου. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις μία ερωτική απογοήτευση είναι να συμμετέχεις ενεργά σε μία ομάδα, να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους, να δικτυωθείς, να γελάσεις και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες, για διάφορα ζητήματα. Αυτό όμως που πρέπει να αποφύγεις είναι το να κάνεις αμέσως μία νέα σχέση, για τον απλούστατο λόγο: Όταν είσαι ευάλωτος συναισθηματικά, μπορεί να νιώσεις ότι έχεις κεραυνοβοληθεί από έναν νέο, μεγάλο έρωτα, τον οποίο θέλεις να ζήσεις με πάθος, ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό θα σου ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα. Μπορεί να λένε ότι ο έρωτας με έρωτα περνά, αλλά για να κάνεις μία νέα ουσιαστική σχέση, θέλεις και τον χρόνο σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσους τρόπους και να σου προτείνει κανείς, φίλε Ιχθύ, για να ξεπεράσεις μία ερωτική απογοήτευση, κανένας δεν θα σου φαίνεται αρκετά καλός. Για σένα ο χωρισμός είναι σαν να έφτασε το τέλος του κόσμου, σαν να ήρθε η καταστροφή και θέλεις να ζήσεις το δράμα σου, να κλάψεις, να ικετέψεις, να φωνάξεις και να ξαναβρεθείς στην αγκαλιά του ανθρώπου που χώρισες. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, μην μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου και μην αφήνεις την φαντασία σου να σε παρασύρει σε μονοπάτια, που δεν σου κάνουν καλό! Αντί λοιπόν να προσμένεις το πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο, πήγαινε μία βόλτα στην παραλία, ξεκίνησε ένα νέο δημιουργικό χόμπι και ένα είναι το σίγουρο: Ενώ μπορεί να κλαίγεσαι και να νομίζεις ότι ποτέ δεν θα ερωτευτείς και πάλι… εντελώς ξαφνικά αλλά και άμεσα, ο έρωτας θα μπει και πάλι στη ζωή σου!

Πηγή: myastro.gr

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…