Πατατοσαλάτα με δυόσμο

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου

Σαλάτα ή ορεκτικό; Καμιά φορά χορταστική σαν να είναι πλήρες γεύμα. Ο λόγος για την αγαπημένη πατατοσαλάτα. Τη συναντάμε σε άπειρες παραλλαγές, καθεμία με τη δική της χάρη. Η συγκεκριμένη συνταγή θα σας δροσίσει και θα σας χαρίσει φρεσκάδα και άρωμα στη γεύση. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε ως τέλειο συνοδευτικό για μπιφτεκάκια.

Υλικά

6 μέτριες πατάτες

1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο λάδι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε και βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
  • Όταν βράσουν τις βγάζετε από το νερό και τις αφήνετε να κρυώσουν.
  • Πλένετε, στεγνώνετε και ψιλοκόβετε τα φύλλα του δυόσμου.
  • Στη συνέχεια φτιάχνετε τη σος ανακατεύοντας το γιαούρτι, με το λάδι, το δυόσμο, και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  • Κόβετε τις πατάτες σε κυβάκια και ρίχνετε τη σος.
  • Καλή σας όρεξη!

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.