Παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό και να παίζετε στην παραλία

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη

Influence:

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή στην οποία όλοι αναζητούμε την ηρεμία, τη χαλάρωση, την ξεκούραση. Όλοι μας αναζητούμε διεξόδους στο να ηρεμήσουμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να χαλαρώσουμε από την πιεστική καθημερινότητα που βιώνουμε.

Μια τέλεια ιδέα για να περνάτε δημιουργικά τις ώρες σας χαλαρώνοντας στις διακοπές είναι να παίζετε παιχνίδια στο κινητό. Διαλέξαμε και σας προτείνουμε 6 από αυτά για να κατεβάσετε στο κινητό σας.

Παιχνίδια που μπορεί κάποιος να παίξει στο κινητό

Ακόμα και αν πάτε θάλασσα και δεν έχετε διάθεση για να βουτήξετε, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αισθάνεστε αδρανείς. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το κινητό, ώστε να περάσετε ευχάριστα, τεστάροντας παράλληλα, τις γνώσεις, την αντίληψη και την ευρηματικότητά μας.

Παρακάτω, μία λίστα με 6 παιχνίδια που μπορεί να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του:

  • The room: Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι για εκείνους που αγαπούν το σασπένς, το μυστήριο και την οξύνοιά μας και το οποίο περιστρέφεται σε ένα δωμάτιο που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Κοστίζει 1,09€.
  • Two Dots: Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να προσπαθήσεις να ενώσεις τις τελείες που έχουν ίδιο χρώμα προσπαθώντας να φτάσεις στο μεγαλύτερο σκορ που μπορείς. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι ευχάριστη ασχολία για κάποιον που θέλει να περάσει ανάλαφρα και όμορφα για λίγη ώρα. Το καλύτερο από όλα είναι πως είναι εντελώς δωρεάν.
  • Παιχνίδια που αφορούν διασημότητες: Στην ουσία είναι παιχνίδια που αφορούν τις ζωές διασημοτήτων, τόσο της Ελληνικής όσο και της ξένης showbiz, στα οποία τεστάρεις τις γνώσεις σου για τη ζωή ή την καριέρα κάποιου διάσημου. Και αυτό είναι επίσης δωρεάν.

  • Tinker Island: Ακόμα ένα δωρεάν παιχνίδι, τύπου Survivor, όπου ο κεντρικός ήρωας ναυαγεί σε ένα νησί και καλείται να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες. Ίσως κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που τους αρέσει η δράση και η περιπέτεια.
  • Don’t Starve: Ακόμα ένα παιχνίδι με κεντρικό πρόσωπο έναν ήρωα που μένει μόνος σε ένα νησί και καλείται να αντιμετωπίσει άσχημες και δυσμενείς συνθήκες.
  • Stack: Δωρεάν παιχνίδι, ιδιαίτερα απλό, αφού αυτό που χρειάζεται είναι να στοιβάζεις τις πλάκες όσο πιο ψηλά μπορείς, ενώ οι ίδιες μικραίνουν όσο μεγαλώνει η στοίβα. Αρκετά ευχάριστο!

Επειδή υπάρχουν παιχνίδια που, δυστυχώς, προωθούν τη βία, είναι καλό αν ασχολούμαστε με κάποια παιχνίδια στο κινητό, να είναι απλά και να μπορούν να διευρύνουν την κριτική μας σκέψη. Όλα τα παραπάνω είναι καλά παιχνίδια με τα οποία κάποιος μπορεί να περάσει ευχάριστα τις ώρες του στην παραλία!

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη,

Influence:

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προσπαθώ μέσω της γραφής μου για τη διερεύνηση της αλήθειας. Γνώστρια της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας…