Παγκόσμιο πείραμα για καλύτερο σεξ!

Συντάκτης: Αργύρης Παγαρτάνης

Παγκόσμιο πείραμα για καλύτερο σεξ!Πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από τη σεξουαλική μας ζωή; Τι σημαίνει για μας τέλειο σεξ; Ποια αποτελέσματα έχει το καλό σεξ στην υγεία και την ευεξία μας; Ερωτήματα θεωρητικά, όμως ζητούν πρακτική απάντηση και μπορούν να την πάρουν με το Durex Experiment, το πείραμα που θα οργανώσει σε όλο τον κόσμο η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών!

Το πείραμα αφορά 30 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Θα επιλεγεί ένα ζευγάρι από κάθε χώρα, το οποίο θα κληθεί να εξερευνήσει σε απόλυτο βάθος τη σεξουαλική του ζωή, τα πάθη και τις επιθυμίες του και φυσικά θα καταγράψει τα αποτελέσματα για χάρη της έρευνας. Για το σκοπό αυτό στην ιστοσελίδα durexexperiment.com μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να δηλώνουν συμμετοχή και ίσως είναι οι τυχεροί που θα μπουν στο μικροσκόπιο της εταιρείας, για να αποτελέσουν τα σεξουαλικά «παραδείγματα» της κάθε χώρας.

Παγκόσμιο πείραμα για καλύτερο σεξ!Η εταιρεία διενεργεί ήδη μια έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με τη σεξουαλική ευεξία. Τα αποτελέσματά της είναι κάπως αντιφατικά. Παρ’ όλο που πάνω από το 80% των ερωτώμενων τονίζουν ότι το σεξ είναι επωφελές για την υγεία και την ευεξία του, πάνω από τους μισούς παραδέχονται ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή. Η εταιρεία θα ψάξει τι θεωρεί ο κάθε λαός «τέλειο σεξ», φυσικά σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες και γιατρούς που ειδικεύονται σ’ αυτόν τον τομέα. Τα… πειράματα αφορούν τα πάντα, από προκαταρκτικά και παιχνίδια ρόλων μέχρι την ομιλία κατά τη διάρκεια της πράξης. Οι αντιδράσεις εθελοντών από τη συμμετοχή τους στο πείραμα θα μετρηθούν σε ειδικούς μετρητές διέγερσης μέσω των χτύπων της καρδιάς… Τα τυχερά ζευγάρια που θα επιλεγούν από κάθε χώρα κερδίζουν ένα ρομαντικό ταξίδι μίας εβδομάδας στη Βενετία της Ιταλίας, όπου και θα υλοποιηθεί το πείραμα.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο πείραμα, η εταιρεία δίνει την δυνατότητα και σε ζευγάρια από όλον τον κόσμο να πραγματοποιήσουν τα ίδια πειράματα στα σπίτια τους με τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής Durex Experiment App. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα των smartphones για να μετρά τον καρδιακό ρυθμό και σας επιτρέπει να αξιολογήσετε το επίπεδο της δικής σας απόλαυσης. Τα ζευγάρια που θα δοκιμάσουν αυτά τα πειράματα στο σπίτι τους μπορούν να παραμείνουν ανώνυμα και τα αποτελέσματά τους θα καταχωρηθούν στον «χάρτης της παγκόσμιας αγάπης», που θα αναρτήσει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Συντάκτης: Αργύρης Παγαρτάνης,

Influence:

Ο Αργύρης Παγαρτάνης είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε κάτω από έναν μεγάλο παγκόσμιο χάρτη…