Όταν ένα παιδί γνωρίζει τον πλούτο… από την κούνια του!

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη

Influence:

Η ευρηματικότητα των παιδιών, η διάθεσή τους για εξερεύνηση και γνώση, είναι πάντοτε αξιοθαύμαστη.  Το κάθε παιδί σα σφουγγάρι που ρουφάει τα πάντα, επιθυμεί να γνωρίσει τον κόσμο γύρω του όσο γίνεται περισσότερο. Τι γίνεται όμως με εκείνα τα παιδιά που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τους όποιους περιορισμούς της ηλικίας τους και να διαπρέψουν σε μικρές ηλικίες αποκτώντας πλούτο και φήμη;

Και όμως, ο πλούτος και η επιτυχία, πολλές φορές δεν είναι γνώρισμα μόνο των ενηλίκων. Διάφορα παιδιά από κάθε μέρος του κόσμου, κατάφεραν να βρίσκονται στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη, ακόμα και πριν συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια!

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 διδακτικές ταινίες για παιδιά

______________________

Υπάρχουν πολλά τα οποία χάνουν στιγμές της παιδικότητας, επιλέγοντας να ασχοληθούν με επιχειρηματικές κινήσεις, καριέρα στον κινηματογράφο ή ενασχόληση με το χώρο της μόδας.

Ας γνωρίσουμε μερικά από αυτά…

Διάσημα παιδιά που είναι εκατομμυριούχοι και επιχειρηματίες!

Ας δούμε μερικά από τα παιδιά που κατάφεραν να γίνουν πλούσιοι από τη μικρή τους ηλικία, ξεπερνώντας τους όποιους περιορισμούς και τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν.

Όταν ένα παιδί γνωρίζει τον πλούτο… από την κούνια του!

  • Macaulay Culkin: Ο διάσημος πρωταγωνιστής του “Μόνος στο σπίτι”, εισέπραξε μόνο 100.000 δολάρια από την πρώτη κιόλας προβολή της ταινίας. Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, ώστε στις επόμενες ταινίες του, My girl, η αμοιβή έφτασε στο 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ το Home Alone 2 τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια. Λυπηρό όμως, που η προσωπική ζωή του ίδιου στιγματίστηκε από καταχρήσεις, εκμετάλλευση από γονείς και μία όχι και τόσο ευχάριστη παιδική ηλικία…

Όταν ένα παιδί γνωρίζει τον πλούτο… από την κούνια του!

  • Olsen Twins: Οι αδελφές Olsen έγιναν παγκοσμίως διάσημες όταν πρωταγωνίστησαν στη σίτκομ σειρά “Full House” της Michelle Tanner. Η αύξηση της αμοιβής τους είχε φτάσει σύντομα στα 800.000 δολάρια!

 Όταν ένα παιδί γνωρίζει τον πλούτο… από την κούνια του!

  • Dakota Fanning: Η ίδια ξεκίνησε από μικρή της καριέρα της, για να απογειωθεί όταν ήταν μόνο εφτά ετών. Όταν είχε φτάσει 12 ετών, η περιουσία της είχε φτάσει στα 4 εκατομμύρια δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη,

Influence:

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προσπαθώ μέσω της γραφής μου για τη διερεύνηση της αλήθειας. Γνώστρια της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας…