Online σεμινάριο Εορταστικού κύκλου Believe in You: Πως να αντιμετωπίσω το άγχος

Συντάκτης: Παναγιώτης Ντόβας

Ο εορταστικός κύκλος σεμιναρίων του Believe in You ξεκινάει με ένα θέμα ταμπού για μια τεράστια μερίδα ανθρώπων. Στην πρώτη αυτή διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει εκπαίδευση για το πως να αντιμετωπίσετε το άγχος.

Το άγχος είναι ένα συναίσθημα που παράγεται καθημερινά στη ζωή μας. Υπάρχουν δυο είδη άγχους – το καλό και το κακό. Το καλό άγχος ή το δημιουργικό, είναι αυτό που μας ωθεί να πετυχαίνουμε καλύτερες επιδόσεις. Είναι η κινητήρια δύναμη που μας παρακινεί για να προχωράμε ακλόνητοι στην αναζήτηση της μέγιστης ευτυχίας και που μας βγάζει από την ζώνη άνεσης μας.

Το κακό άγχος είναι ένα συναίσθημα και μια χαώδης κατάσταση. Όταν βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση χάνουμε τον έλεγχο της πραγματικότητας και του εαυτού μας. Το άγχος μας οδηγεί και οι επιλογές που κάνουμε είναι καταστροφικές. Επιπλέον, με τη δημιουργία άγχους παράγεται και η ορμόνη της κορτιζόλης, που είναι επιβλαβής για τον οργανισμό. Παράλληλα, με την εμφάνισή της μειώνονται σε σημαντικό επίπεδο η σεροτονίνη και η τεστοστερόνη στον οργανισμό μας.

Η Εύη Ξυραφά, εισηγήτρια του σεμιναρίου θα επιστρατεύσει την φαρέτρα της και μέσω θεωρητικής αλλά κυρίως μέσω πρακτικής θα μας δώσει την γνώση και τη δύναμη να μπορούμε να ελέγχουμε και να αντιμετωπίζουμε το άγχος στη ζωή μας.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 – “Πώς να αντιμετωπίσω το Άγχος”

Θέματα Σεμιναρίου

  • Τι είναι το άγχος;

  • Γιατί πρέπει να το αποβάλλουμε από τη ζωή μας;

  • Άγχος VS. Αυτοπεποίθηση
  • Άσκηση διαχείρισης άγχους

  • Πρακτικές διαχείρισης άγχους

Η καταπολέμηση του άγχους έχει θετικές επιπτώσεις στην ψυχική μας υγεία. Ένας άνθρωπος απαλλαγμένος από σκέψεις που τον αγχώνουν, έχει πλέον την ικανότητα να εντρυφήσει στον εαυτό του βαθύτερα και να καλλιεργήσει την αυτογνωσία του.

Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα που χρειάζεται για να αναπτύξουμε το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Ξέροντας σε τι είμαστε καλοί μπορούμε να το αναπτύξουμε.

Η γνώση είναι δύναμη. Η πρακτική όμως κάνει την διαφορά. Ένα βήμα την ημέρα είναι αρκετό για να κάνει την διαφορά σε ένα πιο ευρύ χρονικό διάστημα.

Πακέτο προσφοράς 3 σε 1 έως τις 26/12/20.

Η συμμετοχή στο κάθε σεμινάριο κοστίζει 20€ το άτομο.

Το Believe in You έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πακέτο για τα 3 σεμινάρια στην τιμή των 50 ευρώ. Κάντε ένα δώρο αγάπης στους αγάπης στον εαυτό σας φέτος. Αποφασίστε να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα που ρουφάνε την ενέργειά σας και σας κλέβουν τη διάθεση για ζωή.

Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούμε να τα ελέγχουμε

Σε αντίθεση με ό,τι ίσως πιστεύετε, τα συναισθήματά μας δεν προκαλούνται από τα γεγονότα στη ζωή μας, αλλά από τη δική μας ερμηνεία. Το να τα διαχειριζόμαστε λοιπόν, είναι απόλυτα στο χέρι μας!

Τα συναισθήματα που βιώνουμε δημιουργούνται στο μυαλό μας. Αν μάθουμε να ελέγχουμε το μυαλό μας, θα ελέγχουμε τη ζωή μας. Τόσο απλό είναι!

Το πόσο εύκολο είναι τώρα, θα το διαπιστώσετε μόλις ξεκινήσετε να εφαρμόζετε την κατάλληλη γνώση. Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα;

Αν ναι, ραντεβού στις 28 Δεκεμβρίου online

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

[ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ]

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

ή με email στο info@believeinyou.gr,

ή με μήνυμα στη σελίδα του Facebook του Believe in You: https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr

ή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής (Αφού πατήσετε “Υποβολή” θα λάβετε εντός λίγων λεπτών επιβεβαιωτικό email. Ελέγξτε τα εισερχόμενα (inbox) και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

Τρόπος πληρωμής: κατάθεση σε τράπεζα στους ακόλουθους λογαριασμούς

Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Alpha Bank: αριθμός λογαριασμού 170-002101-058758, IBAN: GR1101401700170002101058758

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

Επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθεια τράπεζας) για την διεκπεραίωση της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Η κράτηση της θέσης θα θεωρείται έγκυρη μόλις στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης στο email info@believeinyou.gr, ή στο https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr.

Συντάκτης: Παναγιώτης Ντόβας,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.