Online σεμινάριο Believe in You: Personal Branding

Συντάκτης: Flowmagazine

Με τον όρο personal branding εννοούμε την εικόνα που αντιλαμβάνονται τα άτομα του κοινωνικού σου κύκλου, αλλά και άγνωστοι, για εσένα. Είναι η στιγμή που οι πράξεις σου και ο τομέας που ασχολείσαι, μιλάνε για σένα χωρίς να μιλήσεις.

Πιστεύεις πως τα μόνα brand που υπάρχουν είναι οι εταιρείες; Θέλεις να μάθεις πως το branding υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο; Καλώς ήρθες στο personal branding.

Οι άνθρωποι πλέον βγάζουν πάρα πολλά συμπεράσματα από μια εικόνα. Οποιοδήποτε αρχείο σου, από μία εικόνα μέχρι μία δημοσίευση στα social media, αποτελούν ένα δείγμα του personal branding σου.

Η ανάγκη για το χτίσιμο του προσωπικού μας προφίλ (personal brand) είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Είτε βρίσκεσαι σε αναζήτηση καινούργιας δουλειάς, ζητάς προαγωγή, θες να επεκτείνεις το κοινωνικό και επαγγελματικό σου δίκτυο ή θες να φλερτάρεις, το να χτίσεις το Personal brand σου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθειά σου αυτή.

Αν νιώθεις πως χρειάζεσαι βοήθεια, πως δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, είναι φυσιολογικό.

Στο σεμινάριο του Believe In You : “Personal Branding: Χτίζω το πιο θετικό μου προφίλ”, η Εύη Ξυραφά, Assertiveness Coach & Communication Expert, θα σας δείξει σε βήματα πόσο απλά γίνεται στην πράξη. Θα σας λύσει απορίες, θα σας συμβουλεύσει και θα σας δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αρχίσετε αυτήν την προσπάθεια.

Θέματα σεμιναρίου:

  • Τι σημαίνειpersonal branding, προσωπικά και επαγγελματικά
  • Πώς να προσαρμόζουμε τη γλώσσα του σώματός μας για να δίνουμε αποτελεσματικά μηνύματα
  • Πώς να διαχειριζόμαστε την εικόνα μας για να κερδίζουμε τις εντυπώσεις
  • Social media και διαχείριση εντυπώσεων- Τα μεγάλα λάθη
  • Πώς χτίζουμε τη φήμη μας προσωπικά και επαγγελματικά, χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε -Οι κρυφές παγίδες και τα πλεονεκτήματα της φήμης

Το Personal branding δεν χτίζεται μέσα σε ένα βράδυ. Είναι μια διαρκής διαδικασία.

Πριν όμως ξεκινήσεις, το πιο σημαντικό είναι να βρεις το πιο θετικό σου προφίλ, να βρεις ποιο προφίλ και ποια ιστορία θες να μιλάει για εσένα. Όταν αρχίσεις να διαμορφώνεις αυτή την εικόνα, θα δεις και τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο σκοπός όμως δεν είναι μόνο να φτάσεις σε μια επιθυμητή εικόνα, αλλά και να διατηρηθείς σε αυτή και εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση.

Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται να κάνεις συστηματικά βήματα, συνειδητά και σε μια κατεύθυνση που έχεις επιλέξει και σου ταιριάζει.

Η καλή φήμη, προσωπικά ή επαγγελματικά, θέλει χρόνο για να χτιστεί, αλλά μπορεί να γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή. Και αυτό έχει αποδειχθεί τόσο με εταιρείες όσο και πρόσωπα, που αν και ήταν διάσημοι και επιτυχημένοι, γκρέμισαν την καριέρα τους από ένα λάθος της στιγμής. Π.χ διάσημοι ηθοποιοί που μπήκαν στη μαύρη λίστα του Χόλυγουντ και πλέον δεν δέχονταν προτάσεις για ταινίες, βλ. Μελ Γκίμπσον, Γουίλ Σμιθ.

Επομένως, το να χτίσεις τη φήμη σου και να φροντίσεις να τη διατηρήσεις, είναι η πιο σημαντική επένδυση που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.

Για να το πετύχεις βέβαια θα πρέπει να μάθεις να το κάνεις σωστά. Γιατί χωρίς γνώση δεν θα μπορείς να ξέρεις ποιά είναι τα σωστά και ποια τα λάθη. Κι επειδή τα λάθη κοστίζουν πολύ ακριβά, δεν είναι κάτι που αξίζει να ρισκάρετε.

Επενδύστε σήμερα κιόλας στο να χτίσετε το πιο θετικό σας προφίλ  (personal brand) και θα σας αποζημιώσει άπειρες φορές στην πορεία της ζωής σας.

Νέος κύκλος σεμιναρίων «Χτίζω το πιο θετικό μου προφίλ»: 5 σεμινάρια για να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Το σεμινάριο για το personal branding είναι το πρώτο του νέου κύκλου σεμιναρίων του Believe in You για τον Νοέμβριο με τίτλο «Χτίζω το πιο θετικό μου προφίλ».

Ο πλήρης κύκλος αποτελείται από 5 σεμινάρια, που αποτελούν τα βήματα για να χτίσουμε την εικόνα μας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς να αισθανόμαστε ψεύτικοι.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

Πέμπτη 02/11/23: Personal Branding– Χτίζω το πιο θετικό μου προφίλ

Πέμπτη 09/11/23: Πουλάω τον εαυτό μου

Πέμπτη 16/11/23: Κάνω γνωριμίες και χτίζω δίκτυο

Πέμπτη 23/11/23: Αποκτώ ετοιμολογία

Πέμπτη 30/11/23: Τεχνικές παρουσιάσεων

Διεξαγωγή μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Ώρες διεξαγωγής: 19:30-21:30

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα  Εύη Ξυραφά,  Assertiveness Coach & Communication Expert και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Τα σεμινάρια είναι αυτοτελή, παραμένουν, όμως, αλληλένδετα. Για περισσότερα εφόδια και καλύτερη αφομοίωση της γνώσης προτείνουμε να παρακολουθήσετε τον πλήρη κύκλο σε τιμή προσφοράς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 02/11/23

Τόπος διεξαγωγής: Πλατφόρμα του Zoom

Ώρες διεξαγωγής: 19:30 – 21:30

Ώρα προσέλευσης: 19:20

Τιμή σεμιναρίου: 30€

Τιμή πακέτου 5 σεμιναρίων: 99€  (Ισχύει έως 29/10)

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

https://www.believeinyou.gr/xtizo_thetiko_profil

Χτίστε το πιο θετικό σας προφίλ και αποκτήστε προβάδισμα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…