Ομελέτα με τυριά και μανιτάρια

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Ομελέτα με τυριά και μανιτάριαΤι πιο εύκολο από μια νόστιμη ομελέτα! Με τις απαραίτητες πρωτεΐνες που προσφέρουν τα αυγά θα απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα!

Υλικά

8 αυγά,

1 κ.σ. κορν φλάουρ

1/2 φλ. γάλα

200 γρ. κεφαλογραβιέρα ή γκούντα τριμμένο

250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με αλατοπίπερο.
  • Ρίχνετε τα αυγά, το κορν φλαουρ διαλυμένο σε λίγο γάλα και κατόπιν το υπόλοιπο γάλα ενώ συνεχίζετε το χτύπημα.
  • Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια για 5-6′.
  • Περιχύνετε τα μανιτάρια με το μίγμα των αυγών, τα ανασηκώνετε για να πάει παντού και σκορπίζετε τα τριμμένα τυριά και το μαϊντανό.
  • Ψήνετε την ομελέτα και από τις δυο πλευρές και τη σερβίρετε κομμένη σε τριγωνικά κομμάτια.

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…