Ομελέτα ανακύκλωσης

Συντάκτης: Άννα Φρύνη

Ομελέτα ανακύκλωσηςΜπορεί οι διακοπές να φτάνουν στο τέλος τους για τους περισσότερους, αλλά η τεμπέλικη διάθεση του καλοκαιριού…καλά κρατεί. Για εσάς που θέλετε να ξοδεύετε το λιγότερο δυνατό χρόνο στην κουζίνα μαγειρεύοντας, η λύση είναι… η ανακύκλωση.

Φτιάξτε ένα δικό σας δημιούργημα με το φαγητό ή τα υλικά που σας περίσσεψαν από προηγούμενες μέρες. Σε αυτή τη συνταγή σας προτείνουμε την πιο εύκολη ομελέτα που μπορείτε να φανταστείτε.

Υλικά:

2 αυγά

1 κρεμμύδι

Ντομάτες, ψιλοκομμένες από τη σαλάτα που περίσσεψε

Μακαρόνια με τυρί, που σας περίσσεψαν (μισό πιάτο)

Αλάτι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Τριμμένο τυρί, της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε λίγο λάδι.
  • Ανακατεύετε τα αυγά και αλατίζετε. Κόβετε μια φέτα τυρί του τοστ σε πολύ ψιλά κομμάτια και τη ρίχνετε στα αυγά.
  • Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι, ρίχνετε το μίγμα των αυγών, από πάνω τα μακαρόνια και τέλος τις ντομάτες και τα στρώνετε ομοιόμορφα. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ψηθεί καλά η ομελέτα και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!

Συντάκτης: Άννα Φρύνη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.