«Όλα αρχίζουν ξανά»: Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ

Συντάκτης: Flowmagazine

Από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου «Όλα αρχίζουν ξανά» για τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ, σε μια ξεχωριστή συνεργασία για τη φετινή σεζόν.

Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή, για να χαρίσουν στο κοινό νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, με τις αμέτρητες επιτυχίες, μας προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ!

Η Καίτη Γαρμπή, πάντα διαχρονική, με το δυνατό ρεπερτόριό της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ!

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ενθουσιασμό, πολλά ντουέτα, show, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live που θα θες να το δεις ξανά και ξανά!

Το εντυπωσιακό, επιβλητικό και παράλληλα φιλόξενο ΝΟΧ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στη διασκέδαση.

Ένας χώρος-πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη και Άγγελου Κοταρίδη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη.

Ένας πολυβραβευμένοςχώρος, εφάμιλλος αντίστοιχων του εξωτερικού, με εξελιγμένες υποδομές και τελευταίαςτεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, που απέσπασε το βραβείο gold στα Interior DesignAwards και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Interior Design / Hospitality στονπαγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό DNA Paris Design Awards.

«Όλα αρχίζουν ξανά» στο NOX κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00.

#PhenomeNOX

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000

Από 05/11 και κάθε Σάββατο στις 23.00 & Κυριακή στις 22.00

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…