Όλα όσα περιμένεις από τον Βαλεντίνο και την Βαλεντίνα σου

Συντάκτης: Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Influence:

Πώς οι προσδοκίες μας επηρεάζουν την επικοινωνία με τον σύντροφό μας; Πώς θα ανακαλύψουμε αν ταιριάζουμε με τον σύντροφό μας; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν στο σεμινάριο Φεβρουαρίου με θέμα τις ερωτικές σχέσεις.

Ο Φεβρουάριος θεωρείται από τους πιο ερωτικούς μήνες του χρόνου. Άλλοι περιμένουν τον/την Βαλεντίνο/α τους και άλλοι προσπαθούν να σκεφτούν τρόπους να περάσουν όμορφα μαζί με αυτόν/ην.

Στο παρόν σεμινάριο θα ασχοληθούμε με δύο πολύ σημαντικά θέματα που εμφανίζονται στις ερωτικές σχέσεις, απασχολούν και προβληματίζουν. Ποια είναι αυτά; Οι προσδοκίες που έχει ο ένας σύντροφος από τον άλλον, καθώς και η έλλειψη αποτελεσματικής επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι. Το ένα με το άλλο συνδέονται άμεσα. Όσες περισσότερες προσδοκίες έχουμε από τον σύντροφό μας που δεν ικανοποιούνται, τόσο πιο δυσλειτουργική θα είναι και η επικοινωνία που θα υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα θα διερευνήσουμε γιατί είναι απαραίτητο να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες από τον σύντροφό μας και όχι ουτοπικές. Σε αυτό βοηθάει να θυμόμαστε την φράση ‘’ να τολμάμε να κοιτάμε τον άλλο έτσι όπως είναι και όχι έτσι όπως θα θέλαμε να είναι.’’ Μέσα από τις τεχνικές του NLP θα δούμε πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά με τον σύντροφό μας και να μεταδώσουμε με σαφή τρόπο τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες, τα θέλω μας.

Θα ανακαλύψουμε την μεγάλη συμβολή που έχει πάνω μας ο τρόπος που έχουμε μάθει να σχετιζόμαστε με τους άλλους, και θα δούμε πώς οι ερωτικές προσδοκίες γεννιούνται συνήθως από ανικανοποίητα κομμάτια παρελθοντικών σχέσεων ή καταστάσεων που μπορεί να αναφέρονται ακόμα και στην παιδική ηλικία.

Τέλος, θα δούμε πως πολλές φορές οι διαφορές είναι αυτές που ενώνουν δύο συντρόφους, κι όχι οι κοινές προσδοκίες. Γιατί όλα όσα περιμένεις από τον/την Βαλεντίνο/α σου μπορεί να τα έχεις βρει, αρκεί να μάθεις ‘’να συστήνεσαι ξανά από την αρχή μαζί του/της’’.

Ημερομηνία: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ώρα: 18:00 – 21:00

Τόπος Διεξαγωγής: My Best Life Χάλκης 6 Ν.Ιωνία 14232

Κόστος Συμμετοχής:15€

Εισηγήτρια: Μοσχούλα Μπέστα

Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

NLP Master Practitioner, Life & Health Coach

Η κ. Μοσχούλα Μπέστα είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια του Κέντρου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης My Best Life www.mybestlife.gr

Μετά από μία 20ετή και πλέον πορεία στο χώρο της υγείας, κι έχοντας ως έμβλημά της την προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο, στράφηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής όπου μέσα από Σεμινάρια, Ατομικές και Ομαδικές Συνεδρίες εμψυχώνει και κινητοποιεί ανθρώπους και ομάδες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο mail: info@mybestlife.gr

Τηλ: 2102724509 – 6981049090

Συντάκτης: Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Influence:

Είμαι η Μοσχούλα Μπέστα και είμαι ΝLP Life and Health Coach. Τι με οδήγησε σε αυτόν τον τίτλο, σ’ αυτήν την ταυτότητα…