Οι τσάντες του καλοκαιριού

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ξεκινήσει επίσημα, κάτι που σημαίνει πως οι ντουλάπες μας χρειάζονται τις απαραίτητες στιλιστικές αλλαγές. Ο καιρός επιβάλλει να υιοθετήσουμε πιο φρέσκες ενδυματολογικές συνήθειες και να επενδύσουμε σε κομμάτια που θα συντροφεύσουν τα σύνολά μας για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η επιλογή της τέλειας καλοκαιρινής τσάντας είναι ο πιο σωστός τρόπος για να μεταβείτε στη νέα σεζόν. Είτε πρόκειται για μικρά τσαντάκια-πουγκιά, είτε για πιο vintage και μοντέρνες επιλογές, αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να γίνουν η βάση για το νέο καλοκαιρινό σας look και να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάθε outfit, από την πόλη μέχρι την παραλία.

Οι τσάντες του καλοκαιριού

Οι beaded bags είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν και το must αξεσουάρ του καλοκαιριού. Το 90s στιλ επέστρεψε για να απογειώσει κάθε outfit με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κρατήστε τες από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδυάστε τες με κάθε σύνολο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Οι τσάντες του καλοκαιριού

Οι ψάθινες τσάντες έχουν συνδεθεί με το καλοκαίρι, τα νησιά και τις παραλίες. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις κρατήσετε στην πόλη για τις πρωινές και πιο χαλαρές εμφανίσεις. Συνδυάστε τες με σανδάλια και αέρινα φορέματα για να ενισχύσετε την καλοκαιρινή διάθεση.

Οι τσάντες του καλοκαιριού

Τα μικρά πουγκιά από μετάξι είναι ένα αριστοκρατικό αξεσουάρ που μπορεί να συνοδεύσει τα βραδινά σας σύνολα και να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Επιλέξτε τα για κομψές εμφανίσεις και ολοκληρώστε το outfit με φορέματα και θηλυκά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Οι τσάντες του καλοκαιριού

Οι τσάντες από δίχτυ αντικαθιστούν τις καθημερινές tote bags και γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Συνδυάστε τες με casual σύνολα για καθημερινές εμφανίσεις με στιλ ή κρατήστε τες στην παραλία για ultra καλοκαιρινά σύνολα.

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…