Οι τάσεις στα ανδρικά μαγιό για το 2013

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος

Οι τάσεις στα ανδρικά μαγιό για το 2013Αν και αρκετοί έχουν αρχίσει ήδη τις επισκέψεις σε παραλίες και πλαζ, καλό θα ήταν να συμβουλευτούν τις τάσεις της μόδας πριν τις δημόσιες τους εμφανίσεις. Οι άνδρες δεν δείχνουν να συγκινούνται τόσο από την επιλογή μαγιό σε αντίθεση με τις γυναίκες. Θα ήταν χρήσιμο όμως να ρίξουμε και μια ματιά στις τάσεις για τα ανδρικά μαγιό τη φετινή χρονιά, για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τάσεις της μόδας

Μπορούν να φορεθούν από μακριές βερμούδες μέχρι σλιπ (τύπου speedo), με την προϋπόθεση να είναι άνετα και καλά αισθητικά. Εκτός από τα μονόχρωμα μαγιό που είναι σταθερές αξίες, και τη φετινή χρονιά θα δείτε ρίγες στο ύφασμα (λίγο πιο φαρδιές σε σχέση με πέρσι) και επαναλαμβανόμενα μοτίβο με διακριτικά σχέδια. Το ιδανικό μήκος για την επιλογή βερμούδας είναι στο μέσο του μηρού.

Επιλογές

Αποφεύγονται τα μαγιό με λάστιχο, καθώς δεν κολακεύουν τη μέση, ιδιαίτερα στους λιγότερο γυμνασμένους. Αντίθετα, προτιμήστε μαγιό με κορδόνια, κουμπιά ή οτιδήποτε άλλο θα συγκρατήσει το μαγιό.

Τα κολλητά μαγιό και αυτά τύπου speedo, είναι αποκλειστικά για καλογυμνασμένα σώματα. Ωστόσο δεν ευνοούν καθόλου στο ντύσιμο (δεν γίνεται να πάτε μέχρι την παραλία μόνο με αυτό) και δεν είναι πάντα ό,τι πιο βολικό.

Οι φαρδιές βερμούδες που φτάνουν περίπου στο γόνατο και είναι χαμηλοκάβαλες δίνουν τύπο κυρίως σε νεώτερα άτομα, κάτω των 20. Αρνητικό για αυτές τις ηλικίες είναι το ανομοιόμορφο μαύρισμα καθώς και η δυσκολία να στεγνώσει αυτό το ύφασμα.

Οι τάσεις στα ανδρικά μαγιό για το 2013Tips

  • Δεν χρειάζεται να φορέσετε εσώρουχο μέσα από το μαγιό. Ακόμα και αν το κάνετε για τους δικούς σας λόγους, προτιμήστε να μην το δείχνετε, ειδικά προβάλλοντας τη μάρκα του.
  • Αγοράστε μαγιό το οποίο να σας είναι κατά κύριο λόγω άνετο καθώς τα πόδια σας θα εκτείνονται συνεχώς στο κολύμπι ή στα παιχνίδια στην παραλία.
  • Προσέξτε να μην είναι υπερβολικά χαλαρό, καθώς δεν θέλει κανείς να προβαίνει σε αποκαλύψεις κάθε φορά που βγαίνει από τη θάλασσα.
  • Προτιμήστε υλικό που να στεγνώνει γρήγορα και να φθείρετε δυσκολότερα.
  • Για τους πιο εύσωμους κύριους, μείνετε στις μονόχρωμες βερμούδες σε σκούρες αποχρώσεις.

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr