Οι συχνότερες απορίες για το σεξ – δείτε τις απαντήσεις!

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Influence:

Όσον αφορά το σεξ, κανείς δε θα έπρεπε να διστάζει να εκφράζει τις απορίες του. Άλλωστε, όσο πληρέστερα είναι ενημερωμένοι οι άνθρωποι, τόσο το καλύτερο. Σύμφωνα με την εφηβική έκδοση του περιοδικού Vogue, οι ακόλουθες ερωτήσεις βρίσκονται στις κορυφαίες αναζητήσεις για το σεξ στο Google.

  1. Τι σημαίνει σεξ;

Ορισμένοι απαντούν στην παραπάνω ερώτηση λέγοντας ότι πρόκειται για την επαφή των σεξουαλικών οργάνων. Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλες μορφές σεξουαλικής επαφής που περιλαμβάνουν το στόμα και τα χέρια των ερωτικών συντρόφων.

  1. Γιατί προκαλείται πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή;

Κανονικά δεν πρέπει η σεξουαλική επαφή να συνοδεύεται από πόνο. Όταν λοιπόν παρατηρείται πόνος κατά την επαφή, αυτό  σημαίνει ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική διέγερση. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται επίσκεψη στο γιατρό, καθώς ενδέχεται να αποτελεί ένδειξη παθολογίας.

  1. Πώς αισθάνονται οι άνθρωποι κατά τη σεξουαλική επαφή;

Η αίσθηση μπορεί να ποικίλλει κάθε φορά. Στην ιδανική σεξουαλική εμπειρία, ο οργανισμός πλημμυρίζει με ευχάριστα συναισθήματα οδηγώντας στην κορύφωση των συντρόφων.

  1. Πώς μπορώ να βιώσω ένα σεξουαλικό όνειρο;

Ένα όνειρο σεξουαλικής φύσης δε μπορεί να προγραμματιστεί. Βεβαίως, αν σεξουαλικές σκέψεις καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του μυαλού, τότε αυξάνουν και οι πιθανότητες να έχετε ένα σεξουαλικό όνειρο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι συχνότερες απορίες για το σεξ - δείτε τις απαντήσεις!

  1. Πώς φιλάμε;

Απλά γέρνετε το κεφάλι και πιέζετε τα χείλη του συντρόφου. Έτσι φιλούν.

  1. Πόσο διαρκεί η σεξουαλική επαφή;

Η μέση διάρκεια της ερωτικής επαφής υπολογίζεται περίπου στα επτά λεπτά. Ενδέχεται, ανάλογα με τις περιστάσεις, η επαφή να διαρκέσει πολύ περισσότερο ή πολύ λιγότερο. Οι παράγοντες που συμβάλλουν στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι η ενέργεια που έχουν οι σύντροφοι, η ηλικία και η ταχύτητα διέγερσης και κλιμάκωσης, μεταξύ άλλων.

  1. Πόσες θερμίδες καίγονται στη διάρκεια του σεξ;

Αυτό εξαρτάται από τη διάρκεια και την ένταση της ερωτικής επαφής. Αν με το πέρας της επαφής είστε ιδρωμένοι, τότε μπορεί η επαφή να ισοδυναμεί και με μία ώρα έντονης αερόβιας άσκησης.

Εσάς, ποιες είναι οι απορίες σας σε σχέση με το σεξ;

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…