Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 27/9/18

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου

Influence:

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει νέες επιλογές ταινιών στις αίθουσες των σινεμά…

BEL CANTO

Η Ροξάν Κρος, μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου. Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Αν Πάτσετ.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΓΟΥΑΪΤΖ, Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΧ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΑΜΠΕΡ, ΕΛΣΑ ΖΙΛΜΠΕΡΣΤΑΪΝ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΕ

KIN

Ο πρώην κατάδικος και ο υιοθετημένος μικρός αδελφός του μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν τρέπονται σε φυγή αρματωμένοι με ένα μυστήριο όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝΑΘΑΝ & ΤΖΟΣ ΜΠΕΪΚΕΡ, Ηθοποιοί: ΤΖΑΚ ΡΕΪΝΟΡ, ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΑΝΚΟ, ΖΟΪ ΚΡΑΒΙΤΖ, ΚΑΡΙ ΚΟΥΝ, ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΪΝΤ, ΜΑΪΛΣ ΤΡΟΥΙΤ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ (A SIMPLE FAVOR)

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλι. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ, Ηθοποιοί: ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ, ΜΠΛΕΪΚ ΛΑΪΒΛΙ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΡΑΝΕΛΣ

SEARCHING

Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim, ξεκινά μία έρευνα στην τοπική κοινωνία και ένας ντετέκτιβ ανατίθεται στην υπόθεση. Μετά από 37 ώρες και χωρίς κανένα προβάδισμα, ο David αποφασίζει να ψάξει σε ένα μέρος που δεν έχει κοιτάξει ακόμα και πού όλα τα μυστικά κρατούνται σήμερα: το laptop της κόρης του. Σε ένα υπερ-μοντέρνο θρίλερ, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, ο David πρέπει να εντοπίσει τo ψηφιακό αποτύπωμα της κόρης του πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Σκηνοθεσία: ΑΝΙΣ ΣΑΓΚΑΝΤΙ, Ηθοποιοί: ΝΤΕΜΠΡΑ ΜΕΣΙΝΓΚ, ΤΖΟΝ ΤΣΟ, ΜΙΣΕΛ ΛΑ, ΤΖΟΖΕΦ ΛΙ

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.