Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 26/7/18

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου

Influence:

Νέες επιλογές ταινιών από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες…

ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ (SIBERIA)

Ο Λούκας (ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ), ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια, μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ την οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

Σκηνοθεσία: ΜΑΘΙΟΥ ΡΟΣ, Ηθοποιοί: ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ, ΑΝΑ ΟΥΛΑΡΟΥ, ΠΑΣΑ ΝΤ. ΛΙΧΝΙΚΟΦ, ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΦΕΡΕΣ, ΜΟΛΙ ΡΙΝΓΚΓΟΥΟΛΝΤ, ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΛΙΠΙΝΣΚΙ

ΚΑΘΑΡΣΗ: Η ΑΡΧΗ (THE FIRST PURGE)

Πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή. Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΑκΜΑΡΕΪ, Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΖΑ ΤΟΜΕΪ, ΛΕΞ ΣΚΟΤ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΓΙΛΑΝ ΝΟΕΛ

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (CHARMING)

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Σκηνοθεσία: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ, Φωνές: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.