Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που διεγείρουν την κλειτορίδα

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Ένα αξιόλογο ποσοστό γυναικών διεγείρεται κλειτοριδικά στη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Για το ποσοστό των γυναικών αυτών, υπάρχουν ορισμένες στάσεις που ευνοούν τη διέγερση της ευαίσθητης αυτής γυναικείας περιοχής:

1η: Ο Ίαν Κέρνερ, σύμβουλος σε ζητήματα ζευγαριών και συγγραφέας, αναγνωρίζει ότι κατά την ερωτική συνεύρεση ένα ουσιαστικό ζήτημα είναι η επαφή της κλειτορίδας με την πύελο του  άντρα. Μία θέση που προκαλεί την ευχάριστη αυτή επαφή, είναι όταν η γυναίκα κάθεται επάνω στους μηρούς του συντρόφου.

2η: Ακόμη μία παρόμοια και ρομαντική στάση στη διάρκεια της επαφής προσφέρεται όταν ο σύντροφος έχει επάνω στους μηρούς του τη γυναίκα του, ενώ είναι καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού. Πρόκειται για μία άκρως ερωτική και εξίσου βολική στάση.

3η: Η εναλλαγή των στάσεων οδηγεί ένα ζευγάρι στην ανακάλυψη του ιδανικού τρόπου ερωτικής διέγερσης. Η στάση αυτή είναι μία από τις παραλλαγές της στάσης με τη γυναίκα στα τέσσερα και την πλάτη της εκτεταμένη μπροστά.

4η: Η ιεραποστολική στάση δημιουργεί εγγύτητα ανάμεσα στους ερωτικούς συντρόφους. Την ίδια στιγμή επιτρέπει παραλλαγές και προσφέρει περιθώριο κινήσεων τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, έτσι ώστε η διέγερση της κλειτορίδας να είναι εντονότερη.

5η: Στη διάρκεια της συνεύρεσης, το ιδανικό είναι η ικανοποίηση και των δύο ερωτικών συντρόφων. Η γυναίκα μπορεί να μυήσει τον σύντροφο στον μοναδικό της τρόπο διέγερσης και ικανοποίησης. Κάτι το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία θέση όπως είναι η κλασική θέση με τη γυναίκα στα τέσσερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.