Οι γυναίκες με τατουάζ είναι πιο προσιτές για τους άντρες!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Οι γυναίκες με τατουάζ είναι πιο προσιτές για τους άντρες! Ανάλογα με το αν μια γυναίκα έχει τατουάζ… οι άντρες κρίνουν τις πιθανότητες να «κοιμηθούν» μαζί της από το πρώτο ραντεβού. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει μια νέα έρευνα με επικεφαλής τον Nicolas Guéguen του Université de Bretagne-Sud της Γαλλίας! Ειδικότερα, η μελέτη ασχολείται με το πώς οι άντρες βαθμολογούν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας, το ποια είναι η προθυμία τους για σεξ στο πρώτο ραντεβού και τέλος, πώς σχετίζονται τα προηγούμενα με το αν έχει ή όχι τατουάζ μια γυναίκα…

Περίπου 31 άντρες βαθμολόγησαν 11 κοπέλες-φοιτήτριες ως τις πιο ελκυστικές ανάμεσα σε 58 εθελόντριες… ώστε να πραγματοποιηθεί με αυτές το πείραμα τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Κάθε μια από τις έντεκα κοπέλες κατευθύνθηκε 20 φορές σε παραλία της Βρετάνης της Γαλλίας, ξάπλωνε πάνω σε μια πετσέτα και διάβαζε ένα βιβλίο, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι. Τις μισές φορές, κάθε γυναίκα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο τατουάζ (σαν προσωρινή χένα) χαμηλά στην πλάτη της. Οι μελετητές διαπίστωσαν ότι οι άντρες της παραλίας προσέγγιζαν και μιλούσαν πιο εύκολα την κοπέλα… όταν αυτή είχε τατουάζ στο σώμα της!

«Όπως τα καλλυντικά ή τα ρούχα, πολλές γυναίκες λένε «ναι» στα τατουάζ, με την ασυναίσθητη σκέψη ότι θα προσελκύσουν περισσότερους άντρες. Έτσι, μια γυναίκα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιλέξει έναν ιδανικό σύντροφο, αφού θα φλερτάρει με πολλούς», σχολιάζει ο Nicolas Guéguen.Οι γυναίκες με τατουάζ είναι πιο προσιτές για τους άντρες!

Στη συνέχεια, οι ερευνητές κατευθύνθηκαν προς την παραλία και ζήτησαν από 440 νεαρούς άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις σχετικά με μια κοπέλα που βρισκόταν «κάπου στην παραλία». Οι ειδικοί έδειχναν το κορίτσι –«δόλωμα» με το κόκκινο μπικίνι- και στη συνέχεια ρωτούσαν: εάν σκέφτονται την πιθανότητα να βγουν μαζί της ραντεβού έξω και το κατά πόσο περνά στο μυαλό τους ότι θα κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού. Στο τέλος, κάθε άντρας βαθμολογούσε την ελκυστικότητα του κοριτσιού. Τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι οι άντρες θεωρούν ότι μπορούν να προσεγγίσουν πιο εύκολα μια γυναίκα με τατουάζ και ότι σκέφτονται ότι είναι πιο υποσχόμενη στο ζήτημα του σεξ από το πρώτο βράδυ, σε σχέση με μια γυναίκα χωρίς τατουάζ!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.