Οι 5 πιο περίεργες μπύρες του κόσμου!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά

Οι 5 πιο περίεργες μπύρες του κόσμου!Καλοκαιράκι, παραλία, ζέστη και φυσικά μπύρα! Η αγαπημένη πολλών… Αν μέχρι τώρα μπουχτίσατε με τις κλασσικές και θέλετε κάτι πιο προχωρημένο, υπάρχουν παραγωγοί που θα ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία σας κάνοντας τη διαφορά! Τι θα λέγατε για ένα ποτήρι pizzabeer παρέα με τον τετράχρονο γιο σας που θα πίνει και αυτός μια… ντομάτα beer; Δεν σας κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τις πέντε πιο περίεργες μπύρες στον κόσμο!

Ντομάτα beer… για παιδιά!

Οι παραγωγοί της Kidsbeer θέλοντας να καταπραΰνουν την επιθυμία των παιδιών για… μπύρα, εμπνεύστηκαν μια μπύρα αποκλειστικά για παιδιά, χωρίς αλκοόλ αλλά με μπόλικη βιταμίνη Ε. Την tomatobeer! Βέβαια λέγεται πως μοιάζει στη γεύση πιο πολύ με την γεύση της cola παρά του ντοματοχυμού. Η προέλευση της είναι από την Ιαπωνία. Το σλόγκαν της; «Ούτε τα παιδιά δε την παλεύουν χωρίς ένα ποτάκι», το οποίο μπορεί να είναι διαφημιστικά επιτυχημένο, αλλά και λίγο τραβηγμένο!

Πίτσα Μπύρα

Η πίτσα και η μπύρα αν μη τι άλλο πάνε… πακέτο! Έτσι λοιπόν κάποιος είχε τη τρελή ιδέα να το κάνει 2 σε 1. Η Mamma Mia Pizza Beer του Tom Seerfurth περιέχει ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα, και σκόρδο στη μίξη, για να παρέχει στους απαιτητικούς καταναλωτές μπύρας τη βέλτιστη εμπειρία. Η είσοδός της στην αγορά, μόνο θετικά σχόλια είχε από κοινό και κριτικούς ενώ την συνέκριναν με την αντίστοιχη γεύση πίτσας των Pringles. Το μόνο μείον είναι πως λείπει το τυρί, βασικό συστατικό στοιχείο της πίτσας.

Οι 5 πιο περίεργες μπύρες του κόσμου!Μπύρα γάλακτος

Για τη μπύρα αυτή, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Ιάπωνες. Γνωρίζοντας πως το γάλα κάνει καλό αλλά κάποιες φορές θα προτιμήσουμε μια μπυρίτσα, έλυσαν το πρόβλημα δημιουργώντας την Bilk! Η Bilk είναι το αποτέλεσμα μιας καλής επιχειρηματικής ιδέας και μιας πλεονασματικής παραγωγής σε γάλα. Το μείγμα περιέχει 30% γάλα και σήμερα προσφέρεται μόνο στην Ιαπωνία.

Μπύρα Chocolate Donut

Σύμφωνα με τον Homer Simpson, τα δύο ομορφότερα πράγματα στον κόσμο, είναι η μπύρα και τα donuts. Για το λόγο αυτό, η ζυθοποιία Shenandoah θέλησε να τα συνδυάσει. Η μπύρα αυτή πήρε γενικά καλές κριτικές, ενώ πήγε καλά και στην αγορά.

Μπύρα Μπέικον

Η ζυθοποιία Brooklyn ευθύνεται για την μανία που έπαθαν με το μπέικον. Πως έγινε αυτό; Όταν η ζυθοποιία Brooklyn ξεκίνησε να παράγει απίστευτες ποσότητες μπύρας με μπέικον. Καφέ ale, φορτωμένη με λίπος από μπέικον και ωριμασμένη σε βαρέλια για bourbon.

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά,

Influence:

Απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά…