Οι 4 στάσεις στο σεξ που ψηφίζουν σταθερά οι γυναίκες

Συντάκτης: Flowmagazine

Υπάρχουν άραγε στάσεις στο σεξ που βρίσκουν τις περισσότερες γυναίκες απόλυτα σύμφωνες; Που είναι οι βασικές επιλογές τους, επειδή τους εγγυώνται οργασμό; Έτσι φαίνεται.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι καλό σεξ δεν σημαίνει ότι δοκιμάζεις όλο το Kama Sutra, αλλά ότι βρίσκεις αυτά που σου ταιριάζουν. Όπως οι παρακάτω στάσεις.Εσύ δίνεις την ψήφο εμπιστοσύνης σου;

Ξαπλωμένο doggy

Το doggy style έχει αρκετές παραλλαγές. Η πιο βολική είναι αδιαμφισβήτητα η εξής. Εσύ ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι με ελαφρώς ανοιχτά πόδια και εκείνος από πίσω, στα γόνατα, ή ξαπλωμένος πάνω σου.

Η έξυπνη εναλλαγή

Οι δύο πιο κλασικές στάσεις είναι το ιεραποστολικό και η γυναίκα από πάνω. Μπορείτε να τις κάνετε εναλλάξ και να βρείτε την κλίση που είναι η σωστή για τη δική σας ανατομία. Και ο οργασμός εγγύηση.

Spooning

Λογική επιλογή, εφόσον γίνεται ακόμα και την ώρα που ξυπνάς. Αγκαλιά στο πλάι, με διείσδυση και τα χέρια ελεύθερα να χαϊδεύουν.

Ιεραποστολικό

Δεν θα μπορούσε να λείψει αυτή η στάση από τη λίστα, γιατί αποτελεί εγγύηση. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι γίνεται με τον κλασικό τρόπο, με ενωμένα κορμιά, με εκείνον όρθιο και εσένα στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια σου πάνω στους ώμους του και γενικά, φαντασία και όρεξη να υπάρχει.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…