Οι 20 καλύτερες σελίδες στο instagram που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου

Συντάκτης: Σταματία Καλλιβωκά

Influence:

Το instagram, είναι η νέα τάση στα social media. Απλό, δημοφιλές, πιστό στο ρητό “μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις”, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Instagram- mania

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι περισσότεροι χρήστες των social media τείνουν να αισθάνονται από δυσφορία έως και δυστυχία μετά από την επιρροή της χρήσης τους.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι χρήστες, οι οποίοι δηλώνουν χαρούμενοι επειδή αντλούν έμπνευση, χαρά και κίνητρο από σελίδες που έχουν επιλέξει οι ίδιοι να παρακολουθούν στα social media. Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους αντί να την επιβαρύνουν με περιττά άγχη, όπως ‘’όλες στο instagram έχουν τις ιδανικές αναλογίες- εκτός από εμένα’’.

Υπάρχουν αρκετοί τομείς στους οποίους μπορεί να εστιάσει ο αισιόδοξος χρήστης του instagram. Είτε κάποιος είναι λάτρης της φύσης, είτε ταξιδεύει πολύ, είτε του αρέσει να μαγειρεύει, να γυμνάζεται, να χορεύει, υπάρχει ποικιλία από σελίδες που απευθύνονται σε κάθε γούστο.

Οι 20 καλύτερες σελίδες στο instagram που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου

Επιλέξαμε ορισμένες, προκειμένου να δείτε και εσείς την θετική πλευρά των social media, όπως το Instagram:

  • Dive compare: Περιλαμβάνει φωτογραφίες από καταδύσεις. Δεν είναι κάτι που κάνει κανείς καθημερινά, είναι σίγουρα μια δραστηριότητα διαφορετική. Η σελίδα αυτή περιλαμβάνει σπάνιο υλικό που θα σάς συναρπάσει.
  • Virtuosouniverse: Επειδή η τέχνη βρίσκεται παντού, το virtuosouniverse δείχνει πώς, με μερικές απλές κινήσεις και με ορισμένα υλικά, μπορεί κανείς να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό.
  • Sarahandersoncomics: Απλή, σαρκαστική και αστεία, η συγκεκριμένη σκιτσογράφος υπόσχεται να σάς κάνει να γελάσετε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
  • Nudeyogagirl: Είτε στόχος σας είναι να γυμναστείτε, είτε να αποκτήσετε κίνητρο, είτε να νιώσετε ηρεμία και απελευθέρωση, η σελίδα αυτή, είναι αυτό που ψάχνατε. Με εμψυχωτικές εικόνες και λόγια που θα σάς φτιάξουν τη διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Σταματία Καλλιβωκά,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr