Οι θεοί του Ολύμπου διοργανώνουν τη δική τους «Ολυμπιάδα»: Καλοκαίρι στον «Ελληνικό Κόσμο» 2024

Συντάκτης: Flowmagazine

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του «Ελληνικού Κόσμου», «Καλοκαίρι στην Πόλη», επανέρχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ-πολύ παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (IME), με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα, υλοποιεί και φέτος το πολύ επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη», για τέσσερα δεκαήμερα:

Α’ Δεκαήμερο: 17/6-28/6
Β’ Δεκαήμερο: 1/7-12/7
Γ’ Δεκαήμερο: 15/7-26/7
Δ’ Δεκαήμερο: 26/8-6/9

Απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών και είναι σχεδιασμένο από το έμπειρο τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του IME. Υλοποιείται στους άρτια εξοπλισμένους χώρους του «Ελληνικού Κόσμου» και θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά, που μετά το κλείσιμο των σχολείων παραμένουν στην Αθήνα.

Για δέκα ολόκληρες ημέρες, από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: εκθέσεις, προβολές στη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», κατασκευές, κινητικά παιχνίδια και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, ανάλογα με την ηλικία τους. Επίσης, παρέχεται σίτιση (πρόγευμα και γεύμα) που συνδυάζει ισορροπημένα όλες τις ομάδες τροφών με φαγητά που είναι ευχάριστα για τα παιδιά.

Οι θεοί του Ολύμπου διοργανώνουν τη δική τους «Ολυμπιάδα:

Η γνωστή δωδεκάδα ξαναχτυπά και αναλαμβάνει δράση! Τέλος, οι φουρτούνες και οι δολοπλοκίες, οι μεταξύ τους τσακωμοί και οι διαφωνίες. Οι θεοί του Ολύμπου ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποφασίζουν να διοργανώσουν τη δική τους «Ολυμπιάδα», γεμάτη αγώνες γνώσης, γεύσης, τέχνης, μουσικής και αθλητισμού. Πού αλλού; Μα, φυσικά στον «Ελληνικό Κόσμο»! Μας προσκαλούν και μας προκαλούν να λάβουμε μέρος σε αυτό το «θεϊκό» γεγονός, που θα συμβεί για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά. Μην λείψει κανείς!

Ημερήσιο πρόγραμμα:

08:00-09:00: Άφιξη στον «Ελληνικό Κόσμο»
09:00-10:30: Πρόγραμμα οργανωμένων δραστηριοτήτων σε ομάδες
10:30-11:00: Δεκατιανό
11:00-13:30: Πρόγραμμα οργανωμένων δραστηριοτήτων σε ομάδες
13:30-14:00: Μεσημεριανό γεύμα
14:00-15:00: Πρόγραμμα οργανωμένων δραστηριοτήτων σε ομάδες
15:00-16:45: Απογευματινή ζώνη (κατ’ επιλογή)
16:45-17:00: Αναχώρηση

Πληροφορίες:

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τ. 212 254 0000 και στο email: reservations@hellenic-cosmos.gr

Ηλεκτρονική προπώληση: www.hellenic-cosmos.gr/tickets

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…