Οδηγός επιβίωσης για τα φετινά Χριστούγεννα

Συντάκτης: Flowmagazine

Επιτέλους φτάνουν οι γιορτές,έπειτα από δύο συνεχόμενα έτη περιορισμών. Παρακάτω σας έχουμε ένα σύντομο οδηγό επιβίωσης για τα φετινά Χριστούγεννα με πέντε ιδέες  που αξίζει να εστιάσετε,  προκειμένου να τα κάνετε πραγματικά  αξέχαστα.

Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας!

Το βασικότερο που στερηθήκαμε, δεν ήταν άλλο από την ανθρώπινη επαφή και την ευκαιρία να περάσουμε τις γιορτές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Γι’ αυτό φέτος, το καλύτερο δώρο στο οποίο αξίζει να επενδύσετε,  είναι ο  χρόνος  με τα προσφιλή σας άτομα. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε παρέα: πατινάζ, μαγειρική, βόλτες στην πόλη, να στολίσετε το σπίτι, να φτιάξετε κάποιο γλυκό, ή να κάνετε κάποια κοντινή απόδραση.

Δείτε μια ωραία θεατρική παράσταση

Η περίοδος των Χριστουγέννων προσφέρεται για να παρακολουθήσετε κάποια από τις πολλές   θεατρικές παραστάσεις που δεν έχετε ακόμα προλάβει να δείτε.  Η ατμόσφαιρα εντός των θεάτρων εκείνες τις μέρες είναι μαγική. Πρόκειται για τη κατάλληλη ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο, ακόμη και αν είστε μόνοι.

Οδηγός επιβίωσης για τα φετινά Χριστούγεννα

Γίνετε τουρίστες στην πόλη  

Ανακαλύψτε καλύτερα την πόλη σας. Εξερευνήστε στενάκια του κέντρου, νέα μαγαζιά, εστιατόρια, καφέ, γκαλερί  -όλα εκείνα τα οποία οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας σας αναγκάζουν να προσπερνάτε. Δώστε σημασία στην κάθε γωνιά που  έχει κινήσει το ενδιαφέρον σας, και που ξέρετε,  ίσως να αγαπήσετε  την πόλη σας περισσότερο.

Δουλέψτε αποδοτικότερα τους στόχους σας

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκπληρώσετε  όσους στόχους δεν έχετε ικανοποιήσει μέχρι τώρα από το «bucket list» που φτιάξατε στην αρχή της χρονιάς. Αξιοποιήστε τώρα  την ευχέρεια του χρόνου που διαθέτετε,  ώστε να αποδείξετε στον εαυτό σας  πως μπορείτε να επιτυγχάνετε όποιο στόχο κι αν θέσετε.

Οδηγός επιβίωσης για τα φετινά Χριστούγεννα

Δώστε έμφαση στα «θέλω» σας

Αναθεωρήστε  τις επιδιώξεις σας  για το νέο έτος, ξεκινώντας από αυτές που θεωρείτε σημαντικότερες, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με τα  θέλω  σας, και όχι τα πρέπει. Παράδειγμα θα μπορούσε να είναι  η εύρεση της δουλειάς  που πάντα επιθυμούσατε,  το διάβασμα περισσότερων βιβλίων,  ή μια στοχευμένη αποταμίευση.  

Όπως και αν επιλέξετε να περάσετε  τις φετινές γιορτές, φροντίστε  να είναι γεμάτες όμορφες στιγμές!

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…