Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδάει για τα παιδιά της «Φλόγας»

Συντάκτης: Flowmagazine

 Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδάει για τα παιδιά της «Φλόγας»  Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού υπό το φως της μπλε πανσελήνου και τραγουδά για όλα τα Όμορφα Πράγματα που φωτίζουν τις ζωές μας, σε μια σπάνια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα».

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, μετά την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του Beautiful ΤhingsΌμορφα Πράγματα, στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη, με τη θρυλική Ορχήστρα Boston Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς. Μοναδικά τραγούδια και μελωδίες όπως τα Beautiful Things, I Believe in You, The Face, Because We Believe κ.ά. που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Stephan Moccio (Celine Dion, συνθέτης της μουσικής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Vancouver), David Foster (Barbra Streisand, Michael Bublé), Francesco Sartori (Andrea Boccelli, Sarah Brightman), Steve Wood κ.ά. θα ηχήσουν στο χώρο του Ηρωδείου με την αισθαντική φωνή του Μάριου Φραγκούλη, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Μαζί του επί σκηνής, θα βρεθούν η νεοζηλανδή σοπράνο «φαινόμενο» Hayley Westenra (οι πωλήσεις του πρόσφατου άλμπουμ της «Paradiso», σε σύνθεση Ennio Morricone ξεπερνούν ήδη τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως) και ο ταλαντούχος ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Lara Fabian, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Στέφανο Κορκολή, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Stephan Moccio, Deborah Myers.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς και την ενίσχυση του Σύλλογου «Φλόγα». Η «Φλόγα» είναι σύλλογος γονιών που τα παιδιά τους έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Ιδρύθηκε το 1982 και έχει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα. Εργάζεται αδιάκοπα για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα του παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Λειτουργεί Ξενώνα για τα παιδιά από την περιφέρεια που είναι αναγκασμένα να παραμένουν στην Αθήνα για θεραπεία, εφαρμόζει πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι», ανακαινίζει τους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων και τους παρέχει εξοπλισμό, στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και αγωνίζεται για την επίλυση πολλών θεσμικών θεμάτων. Χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες.

 Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδάει για τα παιδιά της «Φλόγας»

O Μάριος Φραγκούλης, μιλώντας στην οικουμενική γλώσσα της μουσικής μας προτρέπει να εκτιμήσουμε την ομορφιά μέσα και γύρω μας και στέλνει ένα μήνυμα ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους περιτριγυριζόμαστε από ομορφιά και πάνω απ’ όλα από αγάπη και αφιερώνει τη συναυλία στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα».

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ εισιτήρια διατίθενται στις τιμές:

75€ Διακεκριμένη, 60€ Α’ Ζώνη, 50€ Β’ Ζώνη, 25€ Ανω διάζωμα και 15€

Φοιτητικά/Ανέργων (περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων στο Ανω Διάζωμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) www.ticketservices.gr τηλ.: 210 72 34 567, και στην HALF NOTE PRODUCTIONS τηλ.: 210 600 36 93

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…