Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

Το πρώτο βιβλίο του Χάρι Πότερ κυκλοφόρησε το 1997!!! Έχουν περάσει 21χρόνια από τότε που “γεννήθηκε” ο μεγαλύτερος μάγος του αιώνα μας και μεγάλωσαν γενιές με τις ιστορίες του. Το πρώτο βιβλίο η “Φιλοσοφική Λίθος” θυμάμαι το διάβασα πριν δεκαέξι χρόνια, ήταν ευκολοδιάβαστο, με κράτησε καθηλωμένη γεμάτη αγωνία για τη συνέχεια του βιβλίου και οι σελίδες κυλούσαν πολύ γρήγορα. Ακολούθησαν άλλα βιβλία μέχρι το έβδομο βιβλίο που σήμανε το τέλος του Χάρι Πότερ.

Η Τζ. Κ. Ροούλινγκ έκανε μια μικρή παύση μέχρι να κυκλοφορήσει το όγδοο βιβλίο και οι παλιοί θαυμαστές της να θυμηθούν ξανά την εποχή του Χάρι Πότερ και να διαβάσουν άλλη μια ιστορία.

Στο βιβλίο “Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί”, βρίσκουμε τον Χάρι εργαζόμενο πατέρα στο Υπουργείο Μαγείας με τρία παιδιά, ενώ το παρελθόν δεν έχει απαγκιστρωθεί από πάνω του. Αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του όπως κάθε πατέρας, πόσο μάλλον όταν πλησιάζει η χρονιά που άλλος ένας Πότερ ετοιμάζεται να φοιτήσει στο Χόγκουορτς. Ο Άλμπους Πότερ δεν είναι προετοιμασμένος για την οικογενειακή κληρονομιά που έχει αφήσει ο πατέρας του και ο θρύλος γύρω από το όνομά του. Ο Άλμπους θα προσπαθήσει να διορθώσει τα γεγονότα χωρίς αυτό να έχει αποτέλσμα. Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν…

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζάκ Θορν, η ειδική αυτή έκδοση του σεμιναρίου της πρόβας φέρνει τον Χάρι Πότερ και τους φίλους του σε αυτό που είχαν αφήσει για πολλά χρόνια, να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια περιπέτεια που εμπλέκεται ο Άλμπους.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Σελίδες 404

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.